Alte sporturi

Obiective îndrăzneţe pentru voleiul vâlcean

Echipele de volei, masculin şi feminin, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Rm. Vâlcea au disputat la finele săptămânii trecute, mai precis duminică, 5 octombrie, meciurile din cadrul primei etape a Campionatului Naţional rezervat cadeţilor. Astfel, elevele antrenate de soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit au făcut inaugurarea în noua ediţie competiţională, în compania celor de la CSŞ Slatina. Cum era de aşteptat, cadetele nu au întâmpinat nici o problemă şi s-au impus categoric, cu 3-0 ( 25-7; 25-14; 25-8). Cu toate că, prin comparaţie cu anul trecut, lotul de cadete s-a micşorat substanţial (deoarece voleibalistele au făcut saltul la echipa de junioare), gruparea soţilor Mărgărit a trecut cu brio peste adversare şi a înregistrat o victorie scutită de orice tip de comentarii.

„Din formula de anul trecut, cu care am cucerit titlul de vicecampioane naţionale, nu au mai rămas decât cinci jucătoare: Monica Grigoraş, Mădălina Bălănoiu, Simona Bârzan, Nicoleta Crioveanu şi Loriana Daşoveanu. În rest, folosim jucătoare de clasa a VII-a şi a VIII-a, pe care încercăm să le integrăm în echipă. Anul acesta, am stabilit ca obiectiv, la grupa de cadete, calificarea în turneul semifinal al Campionatului Naţional”, ne-a declarat antrenorul Marius Mărgărit.
În aceeaşi zi, după încheierea meciului de fete, băieţii antrenaţi de Cristi Iancu au avut de disputat un meci destul de dificil în compania elevilor de la CS Total Electric Oltenia, antrenaţi de Ovidiu Oltean. Elevii de la CNMB s-au impus cu greu (25-24; 25-23; 25-21) la capătul unei meci plin de tensiune.
În această săptămână, mai exact duminică, de la ora 11, în Sala Capela a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, va veni rândul juniorilor să susţină două meciuri interesante în compania unor grupări cu renume în voleiul juvenil. Astfel, junioarele antrenate de Marius şi Nicoleta Mărgărit vor întâlni fetele de la LPS Piteşti, iar băieţii lui Dinu Dumitraşcu pe cei din Câmpulung. „Vom avea parte de două meciuri pline de spectacol, iar toţi iubitorii de volei sunt invitaţi să ia parte la cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional. LSP Piteşti, echipa pe care o vor întâlni fetele, a ocupat locul 4 la campionatul trecut, iar băieţii vor da piept cu mult-experimentaţii sportivi din Câmpulung. Sperăm să ne adjudecăm cele două victorii”, ne-a mai spus antrenorul Marius Mărgărit. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button