Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Deşi şeful CJA Vâlcea a promis solemn că Mihai Petre nu va mai arbitra în Liga a IV-a, în urma prestaţiei jalnice de la meciul Inter – Vartex (4-4), drăgăşeneanul a revenit în trombă în elită. Alături, bineînţeles, de bunul său „protector” Viorel Neacşu, cel care se bate cu pumnii în piept că vrea să-l facă mare arbitru pe concetăţeanul său. Aşa cum era de aşteptat, Petre a mai făcut „varză” un meci, cel dintre Olteţul Zătreni şi Lotru Brezoi, unde arbitrajul a iritat ambele tabere. „Dacă în faţa vicelui AJF, totodată preşedinte al CJA, se pot întâmpla astfel de lucruri reprobabile, atunci ce să mai cerem de la ceilalţi arbitri!”, au atacat cei de la Zătreni.

 Interesant este faptul că Petre a fost delegat iniţial la Şirineasa (unde ar fi trebuit să arbitreze tot pe Inter Rm. Vâlcea, o echipă pe care-o nemulţumise profund în urmă cu două săptămâni), ulterior fiind mutat alături de Neacşu la Zătreni. Să mai zică domne’ cineva că nu se pricepe Neacşu la arbitri!

• După ce Emil Ciulei a renunţat să mai fie antrenor la Sportul (atenţie, nu a fost demis!), se pare că de pregătirea acestei echipe se va ocupa Ion Lazăr, care tocmai a fost demis săptămâna trecută de la cârma echipei FC Oltchim, după eşecul suferit la Rovinari, în faţa celor de la Jiul.

• Disponibilitatea şi – de ce nu? – valoarea antrenorilor de la CSM şi FC Oltchim a făcut ca oamenii din fotbal din Vâlcea să se bată pentru a-şi asigura serviciile acestora. Astfel, în ultima perioadă, la nivelul Ligii a IV-a au început să se vehiculeze sume oarecum fabuloase, cuprinse între 7 şi 15 milioane lei vechi.

• Mare vânzoleală a fost săptămâna trecută la Sala Traian. În parcare, se afla maşina lui Tadici. „S-a întors Tadici la Vâlcea”, s-au grăbit să anunţe cârcotaşii. „Probabil vrea să pună presiune pe Rimanic! Că doar începe campionatul”, a afirmat altcineva. Misterul a fost dezlegat însă rapid. Maşina era, dar Tadici ba! Asta pentru că autovehiculul în cauză, un Nissan Primera, nu aparţine personal antrenorului de la Zalău, ci clubului, iar acum a fost dat spre folosinţă noului tehnician principal, Ivica Rimanic.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button