Liga IV

„Municipalii” din Râmnic, mai tari decât cei din Drăgăşani

• CSM II s-au impus la limită în partida disputată la baza Hidroelectrica • în repriza secundă, elevii lui Adi Lupu au ratat o lovitură de la 11 metri

Meciul CSM II Rm. Vâlcea – CSM Drăgăşani s-a numărat (alături de partida disputată la Horezu, între Flacăra şi Ghecon Lăpuşata), printre capetele de afiş ale etapei desfăşurate la finele săptămânii trecute în cadrul Ligii a IV-a. Confruntarea dintre cele două grupări care reprezintă municipalităţile locale Rm. Vâlcea şi Drăgăşani a avut loc vinerea trecută, pe terenul de fotbal din incinta cochetei baze sportive Hidroelectrica, locul unde „satelitul” din Zăvoi va juca în acest sezon meciurile de pe teren propriu.
Partida a stat sub semnul echilibrului în primul sfert de oră, însă tocmai în această perioadă de joc s-a şi înscris un gol, care avea să fie singurul al meciului. Autor: Maniu, în minutul 12.

Jucătorul adus de Bora de la Energia Malaia a fost omul potrivit la locul potrivit la o centrare care-a prins pe picior greşit apărarea oaspeţilor şi a marcat cu un şut la firul ierbii din marginea careului de 6 metri: 1-0. Au urmat o serie de ocazii de ambele părţi, însă până la final nici una dintre echipe nu a reuşit să scuture plasele porţilor. În două rânduri, în repriza secundă, Sticlaru a încercat să-l surprindă pe portarul I. Mihai cu două mingi înalte, dar de fiecare dată mingea expediată de la peste 30 de metri nu şi-a atins ţinta. Oaspeţii puteau egala în minutul 68, atunci când centralul Constantin Popescu a acordat pe merit o lovitură de pedeapsă, după un henţ în suprafaţa de pedeapsă făcut de Jugăstreanu. Decarul drăgăşenenilor, Barbu, nu s-a concentrat însă suficient, a şutat slab, pe mijlocul porţii, iar I. Mihai a respins mingea cu piciorul.

Un arbitru întârziat

Duelul Cluburilor Sportive Municipale a fost foarte aproape să nu se dispute, deoarece unul dintre arbitrii asistenţi, Lucian Chiriţă din Horezu, nu s-a prezentat la timp la terenul de joc. Motivul a rămas necunoscut, dar în tribună s-a vorbit despre faptul că acesta nu ar fi fost informat la timp că meciul se dispută vineri. Şi cum de la Horezu până la Rm. Vâlcea nu se poate ajunge atât de repede a fost nevoie ca acesta să fie înlocuit. Astfel, la una dintre linii a oficiat Alexandru Mihai, un tânăr cavaler al fluierului, care s-a achitat bine de sarcini.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button