Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Şeful AJF a făcut pe „detectivul incognito” la meciul disputat vinerea trecută, la baza Hidroelectrica. A sosit tiptil la puţin timp după ce jocul a început şi s-a postat dincolo de gardul de lângă cele două bănci de rezerve. Deşi organizatorii nu percep (încă!) vreun bilet de intrare, iar în tribune s-a aflat şi fostul arbitru/actualul observator/vicepreşedinte al AJF/preşedinte al CJA Vâlcea/liderul de sindicat/juristul (că multe mai are pe cap omul nostru!) Viorel Neacşu, „talibanul” a preferat să rămână în „umbră” pe toată durata partidei, iar la final s-a făcut nevăzut, întorcându-se liniştit acasă, pe podul de cale ferată de la Goranu. Credem că postura de „personaj anonim pe lângă fenomen” îi prinde bine lui Pintilie şi ar trebui să şi-o asume în totalitate, prin plecarea din fruntea AJF.

• Un oficial din fotbalul judeţean a susţinut după etapa de la finele săptămânii trecute că s-au petrecut lucruri ciudate cu unii dintre jucătorii din echipa lui, acestora fiindu-le promisă o primă cât se poate de consistentă din partea unui personaj care i-a contactat telefonic, fără a-şi divulga identitatea.

• Săptămâna trecută, doi oameni de fotbal din Vâlcea şi-au adus aminte cu „durere” de marea echipă Hidroelectra din Liga a IV-a, zisă şi „Rapiduleţul din Nord”, care a trecut pe linie moartă în această vară. „Au fost unii de pe la Hidroelectra care ne-au cam cântat prohodul pe vremea când erau mari şi tari, cum că ne desfiinţăm, însă până la urmă iată că tot ei sunt cei care-au terminat-o mai repede cu fotbalul!”, s-au exprimat la unison doi delegaţi, ale căror echipe evoluează încă în elita judeţeană.

• Pentru a permite trecerea unui jucător la o altă echipă (ce-i drept, din eşalonul superior), preşedintele unui club din Liga a V-a, a avut îndrăzneala să solicite fotbalistului care vrea să se transfere un mic comision. „Te duci la echipă mare acum, păi ce contează dacă dai şi tu un milion, acolo! Că doar ăia au bani, nu ca noi! O să-i câştigi înzecit!”, i-a explicat conducătorul.

• Pentru a convinge un jucător cu renume să evolueze în fotbalul judeţean (deşi acesta a evoluat anul trecut în Liga a II-a), oficialii unei grupări din Rm. Vâlcea au oferit respectivului „fabuloasa” sumă de 60 milioane lei vechi. Fosta campioană a Vâlcii şi-a asigurat astfel serviciile fotbalistului, însă doar până în iarnă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button