Liga IV

Ghecon a început cu dreptul lupta pentru primul loc

Gruparea patronată de Dan Mazilu a reuşit să se impună în prima etapă în faţa unei echipe a Sportului mult mai puternică decât în campionatul trecut. Erau la cunoştinţă cu schimbările produse în rândul fostei campioane a judeţului şi jucătorii de la Ghecon Lăpuşata care şi-au luat măsuri de precauţie pentru a nu mai fi surprinşi de nici un adversar, aşa cum s-a întâmplat în campionatul trecut când au ratat titlul la „mustaţă”. Au pregătit bine partida, iar acest lucru s-a văzut şi pe teren. Presiunea exercitată de Roşoagă şi compania şi-a văzut efectul încă din prima repriză când Chircuş a înscris în propria poartă.

Până la pauză a mai marcat pentru Ghecon şi drăgăşeneanul Ioniţă, astfel că misiunea gazdelor s-a simplificat. Jucătorii antrenaţi de Emil Popescu au început mai slab partea secundă, însă şi-au revenit pe parcurs şi au înscris din nou, pentru 3-0, de această dată din penalti. Mocioacă a fost cel care şi-a asumat răspunderea execuţiei. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic important, cu excepţia golului marcat de oaspeţi în urma unei lovituri libere, deviată în poarta celor de la Ghecon.

Albinaru, Chircuş şi Nedescu, sub comanda lui Emil Ciulei

Printre cele mai importante achiziţii făcute în această vară de Sportul Rm. Vâlcea se numără, pe lângă noul sponsor, şi jucătorii Albinaru, Chircuş şi Nedescu. Ultimul dintre aceştia a fost pe punctul de a semna cu AS Şirineasa, însă până la urmă a acceptat să joace pentru Sportul. Surprinzătoare este totuşi decizia de a juca la Liga a IV-a a lui Adi Albinaru, un jucător talentat, care a evoluat la un înalt nivel competiţional. Însă, se pare, oferta a fost de nerefuzat pentru jucător, astfel că până în iarnă, cel puţin, va activa la Sportul. Alături de Albinaru şi Nedescu se mai află şi Cristi Chircuş, care a revenit în circuit după o lungă perioadă de inactivitate. El este responsabil şi cu organizarea, printre prime lucruri pe care le-a făcut pentru Sportul numărându-se şi aducerea la echipă a unui antrenor de meserie. Urmând exemplu colegilor săi de la CSM, Bora şi Mangalagiu, care se regăsesc la echipe de Liga a IV-a, Emil Ciulei a acceptat oferta celor de la Sportul, astfel că îi va antrena pe Leo Ştefan şi compania în eşalonul de elită judeţean. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button