Liga IV

Deaconescu versus Gaiţă şi Stănică vs. Săraru

Doi primari liberali şi doi antrenori aparţinând aceluiaşi club: FC Oltchim. S-au întâlnit sâmbătă, 23 august, în prima etapă a Ligii a IV-a care a programat, printre altele şi meciul AS Mihăeşti – AS Şirineasa. Având în vedere colaborarea dintre FC Oltchim şi AS Mihăeşti, s-a zvonit că va fi vorba despre un aranjament pentru ca echipa antrenată de Marian Deaconescu să câştige şi astfel să nu existe pericolul ca antrenorul Gaiţă să fie constrâns de conducerea „chimistă” să renunţe la pregătirea formaţiei din Şirineasa. Zvonuri pe care, însă, primarul Săraru le-a infirmat, considerându-le a fi doar nişte răutăţi.

Şi până la urmă rezultatul n-ar trebui să nască suspiciuni pentru că mihăeştenii au demonstrat că sunt capabili să o învingă pe AS Şirineasa în meciurile amicale, unde echipa susţinută pe primarul Stănică a înregistrat un bilanţ favorabil. A reuşit şi acum să se impună, cu 2-0. Oaspeţii au avut două ocazii bune de a marca, însă nu le-au valorificat. Au reuşit gazdele să deschidă scorul printr-un gol norocos. Au intrat la pauză în avantaj, rămânându-le pentru partea secundă misiunea de a conserva rezultatul. Jucătorii pregătiţi de Costel Gaiţă s-au avântat în atac şi pe fondul acestei strategii au mai primit un gol pe contraatac, diferenţă pe care n-au reuşit să o recupereze, nici măcar să o reducă până la final.

Până la urmă doar şase achiziţii a făcut AS Şirineasa

 Anunţam săptămâna trecută că gruparea lui Dan Săraru are în vedere achiziţionarea mai multor jucători cu ştate vechi în fotbalul judeţean. Până la urmă, însă, AS Şirineasa a reuşit să-şi asigure serviciile doar a cinci dintre aceştia. Este vorba Băiaşu şi Grigore de la fosta Dinamo Horezu, Alin Zună, un fotbalist reactivat la AS Şirineasa, dar şi despre Răducea, Andrei şi Adrian Fistogeanu, de la Luncavăţul Popeşti, jucători aduşi sub comanda lui Gaiţă prin protocol, după ce le-au fost achitate grilele de transfer. Săraru n-a găsit înţelegere la cei care s-au ocupat de Luncavăţul, astfel că a fost nevoie să plătească pentru a-i legitima la formaţia sa. În altă ordine de idei, au fost ratate transferurile jucătorilor Laurenţiu Pufu, Nedescu şi Mazilu, care-au ajuns până la urmă la alte formaţii. Dintre aceştia, singura decepţie pentru edilul din Şirineasa o reprezintă Pufu, cel care-i promise lui Săraru că nu-şi va găsi alt angajament. (L.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button