Liga V

Judetul, brazdat de meciuri amicale

Judeţul, brăzdat de meciuri amicale

 

   În ultima săptămână clubul de fotbal FC Băbeni a avut un program încărcat. Pe lângă numeroasele antrenamente la care-i supune antrenorul Eugen Roşu, grupa 1991 a clubului a avut perfectate şi câteva jocuri de pregătire. Printre echipele întâlnite în această perioadă s-a numărat şi gruparea FC Naţional. Băbenarii şi bucureştenii au terminat la egalitate, scor 1-1, ambele dispute desfăşurate în decurs de câteva zile. Pentru a-şi testa forţele şi la „Onoare”, FC Băbeni a mai susţinut alte două amicale cu colegele de eşalon din Seria a IV-a, Coşerea Berbeşti pe care i-a învins de parcă această formaţie nu s-ar fi prezentat, cu scorul de 3-0, şi cu proaspăt înfiinţata Piovra Lăpuşata, de care au dispus cu scorul de 5-1.

   În week-end-ul trecut, tot la Băbeni, a mai avut loc o partidă de fotbal similară, de pregătire, între divizionara D pregătită de Ion Ştefan, Forestierul Băbeni şi echipa tânărului om de afaceri Laurenţiu Mustăţea, Dinamo Rm. Vâlcea. Chiar dacă au pierdut cu scorul de 6-4, o parte din „câinii” Ostroveniului au fost remarcaţi de oamenii de fotbal prezenţi la meci.

   Amicalele susţinute de grupările băbenare cu diferite formaţii de prin judeţ nu au fost singurele dispute din săptămâna trecută. Mai toate echipele, fie ele de „Onoare” sau „D” au ieşit din „hibernare”. Unirea Tricolorul Goleşti, codaşa clasamentului Diviziei D, a primit duminică, 19 februarie, vizita grupării ce ocupă locul I în campionatul „D-ului” din Argeş, Alphas Ciofrângeni, proaspăt revenită dintr-un cantonament susţinut la Cabana Capra. Iniţial, după ce săptămâna trecută aceleaşi echipe au jucat la Goleşti, se stabilise ca returul să aibă loc la Ciofrângeni, însă din motive diverse nu a putut fi posibil acest lucru astfel că meciul a avut loc tot la Goleşti, spre nemulţumirea jucătorilor care, datorită gheţii de pe terenul de la Bleici, a trebuit să mai dea dovadă şi de veleităţi în patinaj. Dacă în tur meciul s-a încheiat nedecis (scor 1-1), acum argeşenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1, deşi au fost conduşi, la un moment dat, de U.T. Goleşti cu scorul de 1-0.

    Chiar dacă nu am reuşit să vă comunicăm toate rezultatele înregistrate în amicale, este bine de ştiut că mai toate echipele au avut meciuri de pregătire. Surprinzător, singura formaţie care încă nu a dat nici un semn de viaţă este liderul Diviziei D, Cozia Călimăneşti. După cum spunea şi antrenorul Mircea Savu în glumă, întârzie pentru că se vor reuni ca şi anul trecut, cu două săptămâni înaintea startului returului de campionat. S-a dovedit că e eficientă această abordare, din moment ce au terminat turul pe primul loc.

– Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button