Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Şeful AJF pare că se dovedeşte pe zi ce trece tot mai indiferent faţă de fenomenul fotbalistic pe care îl reprezintă. Acesta este din ce în ce mai puţin prezent la competiţiile care au loc în judeţ, semn că îl doare în cot de dezvoltarea fotbalului judeţean. Tot mai mulţi delegaţi sunt decişi să-l tragă la răspundere cu ocazia următoarei Adunări Generale şi să-i reamintească faptul că este în funcţie datorită votului care i-a fost încredinţat cu încredere acum aproape 2 ani.

• La un meci din faza judeţeană a Cupa României, doctorul delegat să asigure asistenţa medicală a pătruns pe teren pentru a-i acorda îngrijiri chiar fiului său. Numai că, înainte de a se asigura că acesta nu are nimic, l-a „taxat” pe cel care i-a accidentat odrasla, aplicându-i un croşeu peste ceafă. Ulterior, la fiecare accidentare jucătorii făceau haz de necaz: „Ridică-te repede, că, dacă intră doctorul, va fi mai rău. S-ar putea ca accidentarea să se agraveze!”.

• Directorului adjunct al unei instituţii de învăţământ din Vâlcea, implicat activ în sport, domeniu în care a obţinut de-a lungul anilor numeroase performanţe pe plan naţional, i-a căzut cu tronc una dintre profesoarele din subordine. Pentru aceasta a făcut o pasiune nebună, în ciuda faptului că o are pe urmă, aproape permanent, în postura de „jandarm”, pe consoarta sa. Gurile rele afirmă şi că Don Juan-ul cu apucături de licean nu se află la prima sa abatere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button