Liga IV

„Satelitul” din Zăvoi, în derivă

Se pare că situaţia confuză de la CS Chimia Rm. Vâlcea afectează şi gruparea „satelit” din Liga a IV-a, antrenată de Gabi Mangalagiu, CSM II. Se vorbea la un moment dat că preluarea pachetului majoritar al acţiunilor la Chimia de către George Frăsin va fi oarecum de bun augur pentru echipa din judeţ. Acum însă, lucrurile s-au schimbat radical, iar pe la colţuri se vorbeşte deja că CSM II s-ar putea  retrage campionat. Despre acest lucru,  antrenorul Gabi Mangalagiu a declarat că nu ştie nimic, nici măcar să se fi discutat ceva despre acest aspect, dar că săptămâna asta va avea loc o şedinţă în care să se discute anumite probleme ale echipei.

„În această săptămână, după ce se va întoarce echipa de seniori din Austria, va avea loc o şedinţă în care o să se discute şi anumite aspecte legate de CSM II. Dar nu ştiu să se fi vorbit până acum de retragerea echipei din campionat. Nu înţeleg de ce acest lucru, pentru că întreţinerea echipei nu costă deloc atât de mult. Tot ceea ce se plătesc sunt baremele de arbitraj şi transportul. Nu consider că suntem inutili şi că nu mai merităm să existăm ca echipă. Cred că am avut o prestaţie pe măsură în Liga a IV-a şi, de aceea, nu s-ar pune problema desfiinţării, chiar şi în contextul venirii unei alte conduceri. Trebuie să fie justificată o asemenea decizie. Fiecare grupare care se respectă are alături o pepinieră care exportă spre alte eşaloane superioare numeroase talente. Noi am demonstrat că avem copii valoroşi şi consider că trebuie să îi respectăm şi să le acordăm şansa de a evolua într-un campionat şi a se pregăti pe măsură”, ne-a spus Mangalagiu.
Pe 15 iulie, antrenorul şi-a reluat pregătirile cu grupa mare de juniori, urmând ca pe 1 august să intre pe teren şi copiii născuţi în anii 1997, 1998 şi 1999. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button