Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

119
0

• Candidatura lui Mihai Persu pentru Camera Deputaţilor i-a bucurat pe unii oameni de fotbal din Vâlcea. Printre aceştia se numără şi şeful AJF, Pintilie, care este cât se poate de decis să-i acorde votul. Mai mult decât atât, „talibanul” s-a confesat unor apropiaţi că ar fi dispus chiar să facă lobby pentru predecesorul său din fruntea fotbalului judeţean, în speranţa că astfel va scăpa de o eventuală candidatură a acestuia la şefia AJF, în 2009.

• Pentru a scăpa de criticile dure apărute din partea unor delegaţi ale echipelor din fotbalul judeţean, Pintilie a găsit soluţia cea mai potrivită pentru a-i îndulci. Le-a oferit un bonus! Astfel, la ultima şedinţă a Biroului Executiv a propus şi-a susţinut spre aprobare ca  asociaţiile sportive afiliate la AJF Vâlcea să beneficieze în anul competiţional 2008-2009 de două transferuri gratuite. Continuând în acelaşi spirit al gratuităţilor, pe viitor se intenţionează ca şi aproximativ 20 de kilometri din baremul de transport al arbitrilor la meciuri să fie suportaţi din fondurile AJF. Ori ca echipelor gazdă să li se permită ca fanioanele de la colţurile terenului să fie cu 10 centimetri mai scunde!

• Mai mulţi reprezentanţi ai echipelor din fotbalul judeţean sunt decişi să-l tragă la răspundere pe Pintilie pentru noile prevederi regulamentare care privesc cesionarea (vânzarea) locurilor din Liga a IV-a. Altfel, alţii se plâng pentru faptul că au fost obligaţi să aibă câte o echipă de copii la nivelul eşalonului de elită. Mai mult decât atât, aceştia sunt decişi să facă front comun pentru a suspenda această decizie costisitoare, care le afectează bugetele şi aşa foarte mici.