Acasă Caleidoscop Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

119
0

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

   * Un candidat pesedist este supărat pe partidul său pentru că, în opinia sa, preşedintele Ion Câlea susţine pe profesorul Chiriţă la şefia AJF. Supăratul se plânge că „profesor ca Chiriţă pot să fiu şi eu. Păcat că Câlea, ca şi-n politică, nici în sport nu ştie pe mâna cui să meargă!”

   * Nu puţini sunt cei ce se întreabă de ce Sandu Şocu nu a apărut la nici o televiziune locală în emisiunile sportive în direct care prezintă candidaţii la şefia AJF. Motivul, la presiunile unor politicieni şi a unor contracandidaţi ai drăgăşeneanului s-au pus în mişcare pilele şi s-a făcut astfel încât Sandu să aibă „interdicţie” la TV. Cică dacă apare Şocu şi va spune în direct tot ce ştie despre mafia din fotbalul vâlcean, va fi… şoc! Se acreditează deja ideea că în turul 2 ar avea şanse, în urma unei dezbateri televizate, să ajungă Lovin şi Şocu.

   * În cazul în care terenul de fotbal din Zăvoi va fi impracticabil duminică, conducerea clubului Steaua Bucureşti intenţionează să trimită pe teren echipa secundă. Este de dorit ca oficialii CSM-ului să facă tot ce e posibil pentru ca partida respectivă să se joace fără vedete. În plus, ar fi un fel de păcăleală pentru spectatorii care vor veni în tribune.

   * Un ziarist vâlcean e fericit. Handbalista lui favorită, Adina Meiroşu, i-a dat numărul de mobil şi i-a promis că acceptă să stea de vorbă pentru un interviu. Mare scofală!