Liga V

Inter Suteşti caută un nou antrenor

• Marian Pătruşcă este decis să se retragă

Accidentarea gravă a jucătorului-antrenor Marian Pătruşcă, din urmă cu două luni, a lăsat urme adânci asupra băieţilor de la Inter Suteşti, care sunt profund dezamăgiţi de faptul că incidentul nu a fost deloc penalizat cum trebuie de AJF. Drept urmare, antrenorul de la Suteşti este decis să nu se lase bătut şi să îşi facă dreptate chiar şi la FRF. „Pe 26 aprilie, am fost faultat grav pe teren, incident în urma căruia a trebuit să stau imobilizat la pat câteva săptămâni bune. Nici acum nu mi-am revenit complet şi am frecvent dureri groaznice de picior. O să mă duc la Lupescu la Bucureşti pentru a soluţiona acest caz, în contextul în care arbitrul nu a consemnat în raport ceea ce trebuia menţionat.

Imediat cum staff-ul AJF va reveni din vacanţă, sunt decis să mă duc să văd ceea ce au scris în raport. O să îi dau în judecată atât pe arbitrii cât şi pe cel care m-a accidentat. Este inadmisibil cum jucătorul care m-a lovit intenţionat nici măcar nu s-a interesat de starea mea de sănătate. I-am atenţionat şi nu mă las până nu mi se face dreptate. Am fost de-a dreptul traumatizat de fracturi şi vreau să îi trag la răspundere pentru a le arăta că gesturile de huligan trebuie penalizate”, a spus antrenorul de la Inter Suteşti.
Cu tristeţe, Pătruşcă a mai precizat că este scârbit de modalitatea prin care jucătorii sunt respectaţi de către AJF, mai ales că sunt cu toţii plătitori de taxe. Pentru că urăşte pe deplin acest organism fotbalistic, el este decis să se retragă şi să lase pe altcineva să conducă echipa. „Pentru mine, fotbalul este cea mai mare pasiune, dar AJF-ul mi-a transformat această hobby în ceva oribil. În loc să protejeze spiritul de fair-play, asociaţia este împotriva fenomenului judeţean de fotbal. Pe Mosor nu o să-l iert niciodată şi va plăti enorm pentru prestaţia sa de pe teren. O să îi şterg zâmbetul pe care îl avea atunci când eu eram doborât la pământ în agonie. În maxim o lună de zile toată situaţia asta se va clarifica. Vreau să se facă dreptate, pentru a nu mai exista un act similar”, a încheiat Marian Pătruşcă.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button