Politica

PNL a pierdut preşedinţia CJ, sabotat din interior

• Emilian Frâncu le-a reproşat zilele trecute colegilor săi de partid de la municipiu că, datorită nepăsării lor, PNL a pierdut alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

Liderul liberalilor vâlceni spune că din cauza unora dintre colegii săi din Râmnic, peste 15 mii de pliante care conţineau oferta sa electorală nu au ajuns la destinaţie, el aflând despre acest lucru cu doar trei zile înainte de alegeri. Frâncu susţine că, în condiţiile în care câţiva candidaţi PNL nu l-ar fi minţit că pliantele cu pricina ar fi fost distribuite, situaţia ar fi fost alta, iar Ion Cîlea (PSD) nu ar mai fi obţinut avansul care i-a asigurat victoria. Parlamentarul PNL a declarat că foarte greu îi va trece supărarea pe cei care l-au sabotat, dar nu are de gând să-i sancţioneze. Emilian Frâncu a dorit, totodată, să clarifice şi speculaţiile potrivit cărora Cristi Buican ar fi pierdut vicepreşedinţia Consiliului Judeţean datorită lui.

Deputatul liberal afirmă că, între el şi Cristi Buican, există relaţii foarte bune şi niciodată nu au avut divergenţe „chiar dacă unii colegi şi-ar fi dorit poate acest lucru”. Drept dovadă, Frâncu a subliniat că, în calitate de lider al organizaţiei judeţene, îşi putea alege cel mai bun colegiu pentru a candida la Camera Deputaţilor, însă, normal i se pare ca, pe zona de nord a judeţului, să candideze Cristi Buican.   E.D.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button