AdministratieEveniment

7 iulie, ultima zi de înscrieri pentru concursul de alergare montană Buila Trail Race, organizat de Asociaţia Sport fără Limite Vâlcea, cu sprijinul Primăriei Bărbăteşti

Primarul Constantin Banacu a avut grijă, în ultimii ani, să asigure locuitorilor din Bărbăteşti condiţii bune de trai. Au fost realizate investiţii în infrastructura rutieră, pentru introducerea utilităţilor, apă şi canalizare (proiectul de gaze e aprobat, se află în implementare), pentru asigurarea unor condiţii bune de studiu elevilor din Bărbăteşti, păstrarea tradiţiilor prin organizarea unor evenimente cultural-artistice, dar şi pentru dezvoltarea turistică a localităţii. Tot în acest sens a fost sprijinit un concurs de alergare montană, care s-a bucurat de succes la ediţiile anterioare. Anul acesta se va desfăşura pe 20 iulie.
”Buila Trail Race powered by Suzuki & BRD Groupe Societe Generale, susţinător al Geoparcului aspirant UNESCO Oltenia de sub Munte, este un concurs de alergare montană organizat de Asociaţia Sport fără Limite Vâlcea, cu sprijinul Primăriei Bărbăteşti. A treia ediţie a competiţiei va avea loc pe 20 iulie 2024 şi are ca scop promovarea Parcului Naţional Buila-Vânturariţa şi a mişcării în aer liber. Locul de start al evenimentului se află din dreptul scenei de pe valea Otăsăului, în capătul satului Bărbăteşti (jud. Vâlcea)”, au anunţat organizatorii. Vor fi şi premii pentru cei mai buni participanţi, cuprinse între 200 şi 2000 lei, dar şi alte surprize. Va exista o zonă de relaxare, una pentru camping, se vor face focuri da tabără, iar sponsorii şi partenerii pregătesc diverse materiale promoţionale. Vor fi 700 de locuri disponibile pentru cei interesaţi să participe la concursuri. Ultima zi de înscrieri este 7 iulie. Cele 700 de locuri sunt distribuite astfel: 100 locuri pentru cursa copiilor Vasiloni , 600 locuri – Cros 11K Stay Strong, Curmatura Builei 18K şi Buila 36K BRD Groupe Societe Generale.
(FOTO: Buila Trail Race)

Articole Similare

Back to top button