Acasă Diverse 7 fotbalişti şi un boxer din Vâlcea au cel mai tare salon...

7 fotbalişti şi un boxer din Vâlcea au cel mai tare salon de hairstyling din Bucureşti

13029
0

În mai puţin de cinci ani, Octavian Sârbu, fost campion al Vâlcii, cu echipa de fotbal Oltul Ioneşti 2009, a devenit un nume cu rezonanţă în hair-styling. El şi-a deschis un salon în capitală, care a făcut rapid ravagii printre clienţi. Sârbu a mărturisit că visul său este de a ajunge numărul 1 în România. Dacă nu cumva este deja…

În curând, el va inaugura cel mai mare salon din lume, cu 30 de scaune. „O să mai angajez în perioada următoare încă şapte vâlceni. Eu mă consider şi vâlcean, chiar dacă sunt din Alba Iulia. Am lucrat ani buni în Râmnic, în River Plaza Mall, unde m-am remarcat ca hair-stilit. Tot în Râmnic, am avut momente extraordinare, când am devenit campion judeţean la fotbal”, a spus Octavian Sârbu. Astfel, în salonul Octavian Sârbu Concept, pe lângă proprietar, îşi desfăşoară activitatea şi boxerul Robert Dicu şi foştii fotbalişti Mihai Popa „Cacao”, Alexandru Mitroi, Răzvan Ioniţă, Ionuţ Căldăraru, Marius Răducu şi Cosmin Iordache. Ei sunt vâlcenii care au cucerit capitala, care tund pe ritmuri de muzică şi sunt vizitaţi, zilnic, de sute de bucureşteni, doar să fie văzuţi în acţiune. „Lumea ne iubeşte pentru ceea ce facem. Asta ne-am dorit încă de la început, să fim respectaţi. La noi, băuturile (cafeaua, sucurile ori alcoolul) sunt din partea casei. Plus că te distrezi la maxim, deoarece suntem o gaşcă de băieţi faini, mereu puşi pe glume”, a mai spus Sârbu.

Medaliat la naţionale, boxerul Robert Dicu loveşte tare în… freza clienţilor

Fost boxer, până acum 7 ani, Robert Dicu a reuşit să obţină medalii la Campionatul Naţional de juniori (bronz), dar şi la Cupa României (argint). Acum, el nu mai loveşte în ring, ci doar în clienţi, pe care îi „aranjează” mai ceva precum cu mănuşa. „Am 26 de ani şi, acum 7 ani, am renunţat la box pentru a mă face hair-stilist. Am fost primul ucenic al lui Octavian Sârbu, chiar la Rm. Vâlcea. Fac acum ceea ce îmi place cel mai mult. Bineînţeles, mă antrenez mereu în sala de forţă, deoarece regula salonului este să arăţi cât mai bine posibil. Vrem să fim un exemplu pentru clienţi. Avem mereu cămaşă albă şi cravată neagră. Pe viitor, proiectul nostru va fi ceva nemaiîntâlnit, cu 30 de frizeri. Din punctul meu de vedere, Tavi este numărul 1. E cel mai bun prieten al nostru, şi nu un şef, aşa cum se întâmplă prin alte părţi”, a explicat Robert Dicu.
• Lucian CORNECI