Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

5000 de vâlceni locuiesc în Şelimbăr? Primarul comunei sibiene a explicat motivul pentru care formaţia sa va juca la poalele Capelei

Primarul din Şelimbăr şi oficialii nou-promovatei în eşalonul secund au explicat motivele pentru care au ales ca Vâlcea să-i fie casă formaţiei sibene, pentru trei meciuri, în Liga a II-a.
«Echipa noastră mai are de disputat trei partide din acest sezon, iar oficialii clubului şelimbărean alături de primarul Marius Grecu, au hotărât ca meciurile considerate ”acasă” să se desfăşoare la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul ”Municipal”. Unul dintre principalele argumente pentru care CSC 1599 Şelimbăr va evolua în judeţul vecin este dat de deschiderea şi suporterul oferit primarul municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău.
”Am decis să ne mutăm la Râmnicu Vâlcea în primul rând pentru a le putea oferi băieţilor condiţii cât mai bune, însă am ţinut cont şi de faptul că din comunitatea şelimbăreană fac parte foarte mulţi oameni care au venit din judeţul Vâlcea, cred că sunt cel putin 5000 de persoane care locuiesc în Şelimbăr. Sper ca acestă mutare să fie de bun augur şi echipa noastră, a şelimbărenilor, să îşi îndeplinească obiectivul fixat la încpeutul sezonului şi anume, evitarea retrogradării. Am încredere deplină în staff-ull tehnic şi în jucători că vor obţine rezultate favorabile în play-out aşa cum au făcut-o şi de-a lungul sezonului regular”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Şelimbăr.
Elevii lui Eugen Beza vor juca sâmbătă primul meci pe arena din Râmnicu Vâlcea, contra celor de la Poli Iaşi, iar accesul spectatorilor va fi gratuit, astfel că iubitorii de fotbal vor putea urmări cele trei partide disputate cu Poli Iaşi, FK Csikszereda şi Dacia Unirea Brăila. CSC 1599 Şelimbăr mulţumeşte pentru colaborarea oferită de administraţia locală din Avrig până în acest moment!», a fost comunicatul transmis de CSC 1599 Şelimbăr, legat de mutarea la Rm. Vâlcea.

Articole Similare

Back to top button