Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Ionești, victorie la scor de tenis!

Viitorul Pietrari a demonstrat încă o dată că este o echipă imprevizibilă. După o victorie categorică, 4-1, cu Bunești, a urmat o înfrângere și mai categorică, la Ionești. Oltul a făcut uitat meciul mai puțin reușit de la Lăpușata și s-a impus la scor de tenis în fața pietrărenilor, cu 6-0. A fost 3-0 la pauză. Fernando Marinescu a avut prima ocazie în secunda 30. A scăpat singur cu portarul și a ratat, din trei metri. S-a revanșat. A deschis scorul din penalty. Ancuța a dublat avantajul gazdelor, iar Vasy Nedelcu, cu un șut frumos, de la 20 de metri, spre colțul lung, a trimis balonul la vinclu. În partea secundă, la adăpostul acestui avantaj, Iulică Dincă le-a oferit minute și jucătorilor care-au evoluat mai puțin. printre noii intrați s-au aflat și Ilie Ruiu și Glăv (jucător Under 21). Ambii și-au trecut numele pe lista marcatorilor. A mai punctat pentru Ionești și Emil Zaharioiu. Oaspeții au jucat în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute.

”Chiar sunt mulțumit de joc. Pe lângă cele șase goluri am mai avut o avalanșă de ocazii. Am putut să facem și schimbări, să le oferim șansa să joace în repriza secundă și celor care au făcut-o mai puțin până acum. Am avut două absențe. Bogdan Ciucă are probleme la genunchi, iar Cristi Predulete nu a mai venit de la meciul cu Mihăești. Săptămâna viitoare mai avem un antrenament, apoi încă două meciuri până la pauza competițională, la Roești și cu Voicești. După cum am mai spus-o, toate sunt grele. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că avem în vreo etapă misiune ușoară. Sunt terenuri mai proaste, echipe care își stabilesc o strategie, lungă și pe a doua, intri în jocul lor și așa pot să apară rezultate nedorite. Trebuie să rămânem concentrați. Mulțumim Primăriei Ionești, domnului primar Neagoe, care chiar e alături de sport, de fotbal și ne asigură cele mai bune condiții”, a declarat Iulică Dincă, antrenorul de la Ionești, după succesul fără dubii, cu Pietrari.

FOTO: Oltul Ionești

Articole Similare

Back to top button