Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

2023, anul demarării unei investiţii de anvergură, la Goleşti! Adrian Mitrache a atras 15 milioane lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru introducerea canalizării

Finalul anului trecut l-a găsit pe primarul comunei Goleşti, Adrian Mitrache, la Bucureşti. A fost chemat la Ministerul Dezvoltării pentru semnarea unui contract de finanţare. 2023 va fi anul demarării unei investiţii de anvergură. Întâiul gospodar din Goleşti a reuşit să atragă 15 milioane lei, echivalentul a 3 milioane de euro, pentru introducerea reţelei de canalizare în comună. Vor fi 10 kilometri de conductă gravitaţională şi 5 de conductă de refulare. În total, 15 kilometri de reţea în satele Aldeşti, Blidari, Popeşti şi Gibeşti. Sunt incluse în proiect şi 250 de bazine vidanjabile. În paralel, Adrian Mitrache caută soluţii pentru extinderea sistemului de canalizare în toată comuna. De asemenea, autorităţile locale au pe lista de priorităţi şi continuarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere.

Articole Similare

Back to top button