Politica

Curtea de Apel Piteşti l-a repus pe Pîrvulescu în funcţia de viceprimar al Râmnicului

La începutul acestei săptămâni, magistraţii de la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, din cadrul Curţii de Apel Piteşti, le-au dat câştig de cauză liberalului Virgil Pîrvulescu şi useristului Andrei Gheorghiu. Hotărârea este definitivă.


Reamintim că, în prima parte a lunii decembrie, Tribunalul Vâlcea a avut o hotărâre total diferită de cea a C.A.P., suspendând HCL 262/11.11.2020, prin care cei doi au fost aleşi viceprimari ai Râmnicului. Câteva zile mai târziu, Pîrvulescu a acuzat că “sistemul corupt” de la Primărie ar avea ramificaţii şi în Justiţie. Afirmaţia, deşi extrem de gravă, nu a fost urmată nici măcar de o banală replică, din partea judecătorilor vizaţi sau a şefului Executivului local.

După aflarea hotărârii de la Piteşti, Pîrvulescu a simţit nevoia să mai spună câteva lucruri. „Sperăm că deznodământul acestui proces îi va trezi la realitate pe colegii noștri din Consiliul Local de la PSD și PER, făcându-i să conștientizeze că Alianța pentru Râmnic respectă întotdeauna legea, în toate acțiunile pe care le întreprinde. De asemenea, poate și primarul și secretarul general ar trebui să mai citească încă o dată legile și să se asigure că știu despre ce vorbesc, atunci când fac anumite declarații publice. Astfel, s-ar opri din a face tot felul de abuzuri în serviciu! Este timpul să lăsăm procesele și alte activități care nu fac decât să îngreuneze misiunea noastră de a dezvolta Râmnicu Vâlcea. Este timpul să ne apucăm serios de treabă”, a transmis liberalul.

 

Articole Similare

Back to top button