Liga IIIFotbal

Flacăra Horezu a câștigat confruntarea cu Unirea Bascov

Vineri, 28 februarie, Flacăra Horezu a disputat o nouă partidă de verificare. ”Olarii” au înfruntat o colegă de eșalon, pe Unirea Bascov, locul 7 în Seria a III-a. Partida s-a încheiat favorabil vâlcenilor, care s-au impus cu scorul de 2-1, la fel ca și în precedentul test, cu Costești. Cristi Munteanu a marcat primul gol pentru Flacăra după aproximativ un sfert de oră de joc, în urma unei faze fixe. A fost un corner, antrenorul secund al Flacărei a părăsit compartimentul defensiv, a urcat în careu și a trimis cu capul balonul în plasă. Cealaltă reușită i-a aparținut lui Radu Georgescu. Acesta a punctat pe final, în minutul 85, din penalty. Radu e la al patrulea gol înscris în perioada de pregătire. A marcat de două ori la Berbești, la Afumați, iar acum cu Bascov.

În confruntarea cu trupa lui Dulcea, oficialii grupării horezene au mizat pe jucătorii: R. Popa – Mihăescu, Bălan, Cristi Munteanu, Birziche, Simeanu, Precup, A. Popa, Georgescu, Cioablă și Mansour. Au mai jucat: D. Vlădoi, Nistor, Stănică, Nuță și Olteanu. Din cauza unor probleme medicale au absentat Moldovan, Sebi Preda și Grosu.

În mod normal, peste o săptămână Flacăra ar trebui să dispute primul meci oficial al anului. Vacanța ”olarilor” se va prelungi dacă Național Sebiș se retrage din competiție. În această situație, gruparea din Treapt va mai juca o altă partidă de verificare, cu Minerul Costești, urmând a debuta în retur abia peste două săptămâni, pe terenul celei de-a doua clasate din Seria a IV-a a Ligii a III-a, Șoimii Lipova. (S.S.)

Articole Similare

Back to top button