Diverse

1, 2, 3, 4… Cupa şi Campionatul! Boromir, câştigătoarea eventului, se întăreşte înaintea Campionatului Naţional!

A revenit soarele pe strada celor de la FC Boromir! Formaţia coordonată de Marian Dascălu şi Bobi Preda a cucerit un nou titlu judeţean, iar acum se pregăteşte pentru o nouă mare provocare, Campionatul Naţional, care va avea loc la Galaţi, între 10 şi 13 iulie. La turneul final şi cursa pentru titlul naţional vor participa 32 de echipe. Și lotul celor de la Boromir a început să fie din ce în ce mai numeros şi mai valoros. După finalul sezonului Superligii la Vâlcea şi primirea trofeului de campioană, Boromir a mai anunţat o ”repatriere”. A revenit la echipă şi Laurenţiu Nicolaescu. Larry a jucat pentru 24 FIT în ultimul sezon, formaţie pentru care a şi marcat în ultima etapă, contra celor de la Annabella Râureni. 24 FIT s-a clasat pe locul 3 în Superligă. Laurenţiu Nicolaescu este unul dintre jucătorii emblematici ai celor de la Boromir, în lot de la începutul proiectului.
”Pentru noi a fost un sezon pe plan local foarte bun! Am reuşit, după o pauză de 4 ani, să realizăm eventul, Cupa şi Campionatul! Ne vedem la Galaţi”, a transmis Marian Dascălu.
Patru dintre componenţii campioanei de la minifotbal au cucerit titlul pe plan judeţean şi la fotbal pe teren normal. Bogdan Mihăilă, Andi Petrescu, Mădălin Chiripuş şi Alin Bucei sunt campioni în Liga a IV-a cu Sparta Rm. Vâlcea, iar duminică, 16 iunie, vor juca în deplasare, în judeţul Olt, cu Iris Titulescu, primul meci din barajul de promovare în Liga a III-a. Returul, de la Vâlcea, va fi pe 23 iunie.

Articole Similare

Back to top button