Acasă Liga IV „Ortacii” au pus stăpânire pe Treapt

„Ortacii” au pus stăpânire pe Treapt

504
2

vasile ilincaFlacăra Horezu – Minerul Berbeşti 3-5

Prieteni buni în viaţa de zi cu zi, jucătorii de la Minerul Berbeşti şi Flacăra Horezu manifestă o rivalitate profundă atunci când se întâlnesc pe covorul verde, în meciurile oficiale de Liga a IV-a. În ultima partidă, „ortacii” pregătiţi de Petre Grigore au stins lumina în Treapt, prin victoria cu 5-3 contra fostei vicelidere a acestui eşalon. În minutul 35, Răzvan Milosteanu şi coechipierii erau conduşi la scor de forfait. „Am reuşit să adun toţi bătrânii echipei, care au ştiu să gestioneze impecabil întâlnirea. Îi cunosc foarte bine pe jucătorii de la Horezu, de aceea, am ştiut strategia pe care trebuie să o aplic. Înainte de a începe meciul, directorul Milorad Cumpănăşoiu s-a speriat când a văzut cât de mare e suprafaţa de joc în Treapt, însă elevii mei au pregătire fizică bună”, ne-a spus Petre Grigore.

Vasile Ilinca: „Dacă pierdem la Perişani, ne luăm adio de la primul loc”

În penultima etapă, Flacăra Horezu are meci la lidera actuală, Posada Perişani. Dacă va pierde, atunci trupa din Treapt va fi scoasă din schema promovării. „Despre meciul cu Minerul nu pot spune decât că am jucat ruşinos, iar toată faza de apărare a fost o apă şi-un pământ. Le-am spus că va fi meci greu, iar Berbeştiul a speculat marcajul slab şi ne-a lovit de fiecare dată. Au fost mai buni decât noi, e clar! E greu să-i mai oprim pe cei de la Perişani, mai ales dacă ne bat în meci direct. Dacă încheiem turul pe locul pe care ne situăm acum, atunci ne putem gândi la titlu, în caz contrar, ne luăm adio”, a spus Ilinca.

2 COMENTARII

  1. clar se pare ca berbestiul a dominat si se vede si rezultatul…..imi pare sincer rau pt colegii mei si sper sa pot face fata la perisani pt ca acolo se joaca si campionatu….avad in vedere faptul ca Vasile Ilinca este un antrenor mare sunt convins ca v-a pune baietii pe picioare si vor uita usor meciul cu berbestiul si se vor gandi strict a meciul de la perisani…….imi pare rau pt rezultatul cu berbestiul dar am incredere in baieti si in Nea Vasile ca vor face un meci bun la perisani si vor ramane in cartile pt promovare……………nu este nimic baieti capul sus si bafta multa……………..