„Municipalii” şi-au început pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a II-a

* reunirea echipei CSM Rm. Vâlcea a avut loc luni, 25 iunie

Fotbaliştii de la CSM Rm. Vâlcea şi-au reluat de luni, 25 iunie, pregătirile pentru noul sezon al Ligii a II-a. Formaţia din Zăvoi a fost cea mai grăbită dintre toate cele care evoluează în al doilea eşalon al ţării, majoritatea urmând a-şi reîncepe antrenamentele abia săptămâna viitoare.

Artimon şi-a testat elevii din punct de vedere fizic

Antrenorul Alin Artimon a ordonat ca primele şedinţe de pregătire să aibă loc pe terenul de la Căzăneşti. În primele două zile, „municipalii” au fost testaţi din punct de vedere fizic după perioada de vacanţă, după care au trecut şi proba „cântarului”, pentru ca staff-ul tehnic să-şi facă o părere precisă vizavi de kilogramele în plus pe care le-au acumulat în pauza de vară. De joi, 28 iunie, „municipalii” şi-au intensificat antrenamentele şi vor efectua câte două şedinţe pe zi.

Portarul Idan Baruch, singura noutate certă din lot

De la reunire, în afara jucătorilor care au părăsit deja lotul (Gigel Ene, Didier Makhtar, Adrian Pribac, Marian Chiripuş şi Ştefan Sbârnea), au mai absentat, motivat, cei patru „stranieri” (Christian N’Kongue, Thiandoum Daouda, Bangaly Soumahoro şi Lajo Traore), care au primit din partea tehnicianului Alin Artimon o săptămână în plus de vacanţă.
În acest moment, singura noutate certă din lot este portarul israeliano-român Idan Baruch (22 de ani), care a mai evoluat în trecut la FC Snagov (în Liga a II-a) şi Concordia Chiajna (în Liga I), de fiecare dată sub comanda actualului antrenor principal al Stelei, Laurenţiu Reghenkampf. În afara acestuia, la echipa de fotbal din Zăvoi se mai află în probe şi alţi jucători, însă o decizie în privinţa perfectării unor contracte scrise cu vreunii dintre aceştia va fi luată pe parcursul perioadei de pregătire din această vară. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button