Liga II

„Mai bine un punct decât nimic!”

CSM RM. VÂLCEA – UTA ARAD 0-0

* au spus, la final, tehnicienii celor două echipe, Marius Mitu şi, respectiv, Roland Nagy

CSM Rm. Vâlcea a rămas fără victorie în retur şi după meciul pe care l-a disputat la finele săptămânii trecute, în Zăvoi, împotriva echipei UTA Arad. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Mitu au avut totuşi o evoluţie bună, doar ghinionul i-a privat de obţinerea tuturor celor trei puncte puse în joc. Până la urmă, duelul s-a încheiat la egalitate (0-0), iar acest rezultat i-a mulţumit pe oficialii din ambele tabere. „Mai bine un punct decât nimic!”, au spus, la final, tehnicienii celor două echipe, Marius Mitu şi, respectiv, Roland Nagy.

Şansele de gol la cele două porţi au putut fi numărate pe degetele de la o mână

După un sfert de oră de tatonare, arădenii au avut prima ocazie a meciului. În minutul 18, Purece a lovit mingea cu capul, din 2-3 metri, după o centrare a lui Hidişan, dar Tufişi s-a nimerit pe direcţia şutului şi a respins cu pieptul. În minutul 30, Tufişi s-a opus din nou în faţa lui Purece, care a scăpat singur în careul de 16 metri. De partea cealaltă, în minutul 41, N’Kongue a şutat năprasnic din interiorul suprafeţei de pedeapsă, după o lovitură de colţ, dar mingea a fost respinsă de la 2-3 metri de poartă de un fundaş arădean.

Francezul de culoare Christian N’Kongue a ratat ocazia meciului în minutul 55

În repriza secundă s-a jucat la fel de prudent, de ambele părţi, iar şansele de gol au putut fi numărate, de asemenea, doar pe degetele de la o mână. În minutul 48, experimentatul Bogdan Mara a şutat din afara careului de 16 metri, dar mingea a şters transversala porţii lui Tufişi. Peste patru minute, a fost rândul tânărului Vătăjelu să-l imite, cu un şut de la 25 de metri, dar mingea a trecut, de această dată, puţin pe deasupra porţii arădene.
Ratarea meciului l-a avut în prim-plan pe francezul de culoare Christian N’Kongue. În minutul 55, acesta s-a descotorosit de un fundaş advers în afara careului de 16 metri, a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a rămas singur cu portarul Smaranda, dar şutul său din unghi a trecut de puţin pe lângă bara laterală, spre disperarea oficialilor vâlceni şi a tuturor spectatorilor din tribune.
În acest duel, Marius Mitu şi Gabriel Prodan au trimis pe teren următorii jucători: Tufişi – Eremia, Daouda, Popescu, Vătăjelu, Vasile, Pîrvu, Nicolae, N’Kongue (Makhtar ’80), Stoica (Pribac ’59), Văduva (Vizitiu ’71).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button