Acasă Liga III Week-end cu noroc pentru Flacăra Horezu! „Olarii” s-au impus fără drept de...

Week-end cu noroc pentru Flacăra Horezu! „Olarii” s-au impus fără drept de apel în faţa formaţiei FC Voluntari 2

124
0
  • echipa din Treapt a obţinut victoria cu 3-0, prin golurile marcate de Eduard Neacşu, Alex Cioablă şi Ionuţ Gonzales Neamţu

La patru zile după confruntarea de tristă amintire de la Drobeta Tr. Severin, unde Flacăra Horezu a fost învinsă fără drept de apel de FC „U” Craiova (0-4), echipa din Treapt şi-a spălat din plin păcatele în faţa propriilor suporteri. Sâmbătă, 13 aprilie, Adi Popa, Florin Matache & Co. au dispus categoric de FC Voluntari 2, cu scorul de 3-0. Meciul nu a fost însă deloc atât de uşor pe cât o arată rezultatul final, mai ales că toate golurile au picat în repriza secundă. Altfel, demn de precizat este şi faptul că duelul s-a disputat pe o vreme deloc propice pentru fotbal (reprize de ploaie!), însă gazonul din Treapt s-a prezentat în bune condiţii şi a rezistat cu brio până la final.

Toate cele trei „boabe” ale horezenilor au picat în repriza secundă

Horezenii au avut câteva bune ocazii de a înscrie şi în prima repriză, cea mai importantă avându-l în prim plan chiar pe antrenorul-jucător Adi Popa, care le-a dat emoţii serioase ilfovenilor cu un şut de la 25 de metri. Tot acesta a mai trecut o dată pe lângă gol şi după pauză, când şi oaspeţii au avut o şansă importantă de a puncta.
Primul gol a picat imediat după pauză, în minutul 47, când Răzvan Olteanu a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat perfect în adâncime lui Eduard Neacşu, care a scăpat spre poarta adversă cu un ilfovean în „cârcă” şi a deschis scorul. „Olarii” s-au desprins la 2-0 în minutul 75, când Adi Popa a centrat de pe partea dreaptă, iar Alex Cioablă a înscris cu piciorul, din interiorul suprafeţei de pedeapsă. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 80, de Ionuţ Gonzales Neamţu: Alex-Luchian Butoi a centrat pentru atacantul din Treapt, acesta a preluat mingea, a driblat un adversar şi a înscris: 3-0.
În acest duel, Flacăra Horezu a început în următoarea alcătuire: Robert Popa – Radu Georgescu, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefănel Covalschi, Răzvan Olteanu, Raul Nistor, Vali Munteanu, Eduard Neacşu, Adrian Popa, Alex Cioablă. În repriza secundă, au mai fost introduşi pe teren Ionuţ Gonzales Neamţu, Sebastian Bobină, Alex-Luchian Butoi şi Ştefan Chelcea. (N.C.)