Acasă Volei Voleibaliştii lui Marius Mărgărit au câştigat un set şi un punct bonus...

Voleibaliştii lui Marius Mărgărit au câştigat un set şi un punct bonus la Arad

119
0

Echipa de cadeţi a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a pierdut meciul pe care l-a disputat duminică, 25 noiembrie, în deplasare, la CS ProVolei Arad, care a contat pentru Campionatul Naţional de volei rezervat cadeţilor. Adversarii s-au impus cu scorul de 3-1 (pe seturi: 25-15, 25-22, 15-25, 25-23). „A fost un meci foarte disputat, în care am jucat cât de cât bine, deşi am pierdut din nou. După ce am cedat primele două seturi, ni l-am adjudecat net pe cel de-al treilea. În setul 4, am condus cu 22-17, dar, din păcate, jucătorii mei s-au pierdut cu firea şi au fost învinşi cu 25-23. Din păcate, am avut şi ghinion, când o minge a stat o clipă pe fileu şi a căzut apoi în terenul nostru. Dacă pica la arădeni, ne-am fi desprins la 23-17 şi probabil că am fi câştigat şi setul 2. Astfel, avem asigurat un punct şi am fi jucat setul decisiv, când nu se ştie ce se mai putea întâmpla”, ne-a declarat antrenorul echipei vâlcene, Marius Mărgărit.
„Lipsa de experienţă a multora dintre jucători ne-a privat de un rezultat frumos la Arad, unde chiar puteam să câştigăm. Cu excepţia primului set, când elevii mei s-au acomodat mai greu cu sala, am jucat desul de bine şi am avut nenumărate momente în care ne-am aflat în avantaj. Unii voleibalişti din sextetul nostru de bază au jucat la Arad abia cel de-al cincilea meci oficial din cariera lor”, a mai adăugat coordonatorul secţiei de volei de la CNMB.

Lucino Ţenea, Rareş Udubaşa şi Liviu Şerbănescu, remarcaţi de Marius Mărgărit

După duelul de la Arad, antrenorul Marius Mărgărit a afirmat că trei jucători s-au ridicat peste ceilalţi componenţi ai lotului. Este vorba de Lucino Ţenea, Rareş Udubaşa şi Liviu Şerbănescu. „Ultimul dintre aceştia are o înălţime de 1,96 metri şi progresează de la meci la meci. L-au remarcat şi oficialii de la Arad, ba chiar s-au mirat când le-am spus că face volei doar din septembrie. Liviu joacă extraordinar pentru cele trei luni de experienţă pe care le are în spate!”, a precizat Mărgărit.
Antrenorul de la volei de la CNMB a folosit, din nou, integral, trei jucători cu talie pe teren (Liviu Şerbănescu – 1,96 metri, Antonio Bucura – 1,91 şi Alexandru Zamfir – 1,90), astfel că echipa vâlceană va acumula şi de această dată un punct bonus din partea Federaţiei. „Până la urmă, aşa cum am spus, nu contează rezultatele! Oricum, nu avem şanse să mergem la turneul semifinal cu echipa de cadeţi, aşa că obiectivul e acela de a prinde cât mai multă experienţă. E important e ca jucătorii mei cu talie să fie permanent pe teren şi să crească în valoare. Mă interesază mai puţin să câştigăm, ci să joace toţi cei trei!”, a conchis Marius Mărgărit.
În următoarea rundă din Campionatul Naţional de cadeţi, care va avea loc duminică, 9 decembrie, „Mircea cel Bătrân” va evolua tot la Arad, împotriva celeilalte formaţii din localitate, CS Westar. (N.C.)