Acasă Liga IV Viitorul Valea Mare, o ”nucă tare” pentru Lotru Brezoi. În 10 jucători,...

Viitorul Valea Mare, o ”nucă tare” pentru Lotru Brezoi. În 10 jucători, trupa primarului Constantin Briceag a condus până în minutul 75

555
0

Sâmbătă, 2 noiembrie, Viitorul Valea Mare, echipa de pe locul 15 din Liga a IV-a, a primit vizita echipei de pe locul 3, Lotru Brezoi. Oaspeţii porneau favoriţi. Trupa primarului Constantin Briceag ştia că va avea meci greu. Primarul a reuşit să-şi mobilizeze jucătorii, să strângă lotul. Oaspeţii au avut o posesie bună, dar fără mari realizări la poarta gazdelor.

În minutul 27, s-a făcut diferenţa. A fost o minge lungă, în adâncime, care a depăşit apărarea, portarul Armand Cupăreanu a încercat să-şi ajute colegii, a ieşit în afara careului, cu pieptul în faţă, cu intenţia de a îndepărta pericolul, însă arbitrul a considerat că a jucat mingea şi cu mâna. A dictat lovitură liberă pentru Lotru Brezoi şi totodată l-a eliminat pe Cupăreanu întrucât se afla în postură de ultim apărător. Chiriţă a intrat între buturi. Burcuş a executat impecabil şi a deschis scorul la Valea Mare: 0-1. Deşi cu un om mai puţin, gazdele au făcut faţă advedrsarului. Ba mai mult decât atât, cu patru minute înainte de finalul primelor 45 de minute, pe un atac rapid, au obţinut şi penalti. Chiriţă a părăsit poarta şi a transformat precis lovitura de pedeapsă, restabilind echilibrul: 1-1. Deşi mulţi dintre cei prezenţi la stadion au fost de părere că Lotru Brezoi e cea mai bună echipă care a trecut pe la Valea Mare, în acest sezon, acest lucru nu s-a văzut pe tabelă. Timpul a trecut, trupa pregătită de Dan Naum a stat mai mult în jumătatea adversă de teren, dar fără realizări importante. Ocaziile mai mari le-au avut tot elevii primarului Constantin Briceag. Lucian Munteanu a avut în două rânduri şansa de a marca, însă a ratat din situaţii clare. În minutul 73, s-a revanşat. S-a demarcat bine şi a înscris pentru 2-1. În 10 oameni, Viitorul nu a rezistat până la final. În minutul 75, după o ieşire hazardată din poartă a lui Cătălin Chiriţă, de undeva din apropiere de linia de margine, Tudor Glăvan a trimis balonul peste portar şi a egalat: 2-2. Ultimul gol al întâlnirii a fost înscris în minutul 87. Oaspeţii au primit o lovitură liberă din apropierea careului de 16 metri. Cu aproape totă echipa adversă în faţă, în zid, acelaşi Remus Burcuş a avut o execuţie asemănătoare celei de la primul gol, iar balonul s-a dus spre colţul lung, poposind în plasă. Lotru Brezoi a câştigat meciul cu 3-2. Deşi a pierdut, de această dată trupa lui Constantin şi Lucian Briceag a lăsat o impresie bună, şi-a vândut scump pielea, chiar şi cu un om mai puţin.