Acasă Liga III Viitorul Dăești, la primul meci din Liga a III-a fără gol primit....

Viitorul Dăești, la primul meci din Liga a III-a fără gol primit. Trupa lui Popolan a ajuns pe locul 5

953
0

Sâmbătă, 19 octombrie, a fost soare pe strada celor de la Viitorul Dăești. Toată ziua, inclusiv pe parcursul celor 90 de minute din partida cu ACS Poli Timișoara. Lucian Iordache și colegii săi au reușit să lege două victorii la rând. În plus, pentru prima dată de la promovarea în Liga a III-a, au câștigat fără să primească gol. Confruntarea cu formația bănățeană, disputată la Fedeleșoiu, s-a încheiat la scorul de 2-0 în favoarea gazdelor.

Dăeștenii au marcat când era mai bine, pe finalul primei reprize, chiar înainte de pauză și în debutul părții secunde. George Neacșu a deshis scorul în meciul contra formației pregătită de Silviu Bălace în minutul 45, iar ”briliantul” Florin Costea a majorat avantajul Viitorului la 2-0 la nici cinci minute după reluarea părții secunde. În minutul 64, oaspeții au avut șansa de a reduce din handicap, însă Marinoiu l-a blocat pe Toboșaru. A fost cam singura. Pe final, mai exact din minutul 83, timișorenii au jucat și în inferioritate numerică, după ce Dincă a văzut al doilea galben din partea ”centralului” Cristian Anghelina.

În urma acestui succes, trupa lui George Popolan a urcat pe locul 5. Are 15 puncte și e la doar două lungimi distanță de vicelidera Flacăra Horezu. ACS Poli Timișoara a rămas pe penultimul loc.

În etapa a X-a, Viitorul va juca tot la Fedeleșoiu cu Național Sebiș, echipă aflată pe locul 13 în Seria a IV-a.

În partida cu trupa lui Silviu Bălace, pentru Viitorul Dăești au jucat: Marinoiu – Vasile, Bucei, Lazărescu, L. Săraru, Iordache, Rizea, Pîrvu, Costea, Neacșu și Dima. Au mai intrat: Pașoi, I. Marian, Horumbă și M. Roșianu.

ACS Poli Timișoara a mizat pe jucătorii: Mosoarcă – R. Popa, A. Chiriac, L. Oprea, Sporin, Dorobanțu, Dincă, Românu, Buga, Dobrincu, Sevici. Au mai jucat: Toboșaru, Tașcă și Mitre. (S.S.)