Acasă Liga III Viitorul Dăești, a doua remiză pe teren propriu

Viitorul Dăești, a doua remiză pe teren propriu

626
0

Sâmbătă, 21 septembrie, Viitorul Dăești a disputat un nou meci pe teren propriu în Liga a III-a. Formația pregătită de Gabi Mangalagiu și Lucian Giurcă a primit vizita celor de la Fortuna Becicherecu Mic, grupare neînvinsă in primele patru etape. Timișenii au rămas fără eșec și după partida de la Fedeleșoiu, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Confruntarea a început, practic, de la scorul de 1-0 pentru oaspeți. Oancia a deschis scorul în minutul 4, după o acțiune la care gazdele au solicitat off-side. Dăeștenii au încercat să treacă peste acest moment. În minutul 26 au restabilit egalitatea din penalty. Costea a scos lovitura de pedeapsă, iar Pîrvu a transformat-o. La 10 minute după pauză, Viitorul a preluat conducerea. Costea a marcat pentru 2-1. La adăpostul acestui avantaj minim, contrar indicațiilor de pe bancă, dăeștenii au făcut pasul înapoi. Abordare greșită, care s-a soldat cu primirea unui nou gol. Bîrză a înscris pentru 2-2 în minutul 77. Tabela nu s-a mai schimbat până la final.

Pentru Viitorul Dăești a fost a doua remiză consecutivă pe teren propriu. În ciuda semieșecului, Costea și colegii săi se mențin în prima jumătate a clasamentului Seriei a IV-a. Sunt pe locul 6, cu 8 puncte. În etapa viitoare vor juca, în deplasare, cu Progresul Pecica.