Acasă Liga IV Valea Mare – Costeşti, cel mai tare duel din şaisprezecimile Cupei României...

Valea Mare – Costeşti, cel mai tare duel din şaisprezecimile Cupei României – faza judeţeană. Iată programul complet al meciurilor

501
0

Week-end-ul trecut, au avut loc meciurile din cadrul turului secund al Cupei României – faza judeţeană, în care s-au înfruntat doar echipele din Ligile a IV-a şi a V-a. Cu acest prilej, s-au stabilit cele 20 de echipe calificate în şaisprezecimile competiţiei knock-out din fotbalul vâlcean. Grupările care au depăşit această etapă vor înfrunta mai departe cele 12 formaţii din Superligă, eşalonul de elită al judeţului. Tragerea la sorţi a partidelor din şaisprezecimi a avut loc marţi, 27 noiembrie, la sediul AJF Vâlcea. De departe, cel mai interesant meci din acest tur va fi cel dintre Viitorul Valea Mare (campioana en-titre din sezonul trecut şi lidera actuală a Seriei Sud din Liga a IV-a) şi Minerul Costeşti (formaţie clasată pe locul secund în Superligă).
În mod normal, partidele din şaisprezecimi ar trebui să se dispute într-o singură manşă, în acest week-end, mai precis duminică, 2 decembrie. Totuşi, din cauza vremii nefavorabile anunţată pentru sfârşitul săptămânii, conducătorii AJF Vâlcea ar putea lua în considerare să le amâne pentru primăvara anului viitor. O decizie în acest sens, dacă se va juca sau nu în Cupa României în week-end, va fi luată în cursul zilei de joi, 29 noiembrie, de către membrii Comitetului de Urgenţă al forului fotbalistic judeţean. Vom reveni cu amănunte. (N.C.)

CUPA ROMÂNIEI – FAZA JUDEŢEANĂ
Programul meciurilor din şaisprezecimi

• Duminică, 2 decembrie:
Tineretul Surpatele – Viitorul Dăeşti
AS Bărbăteşti – AS Mihăeşti
Utd Drăgăşani – Olteţu Bălceşti 2014
CS Şuşani – AS Băile Olăneşti
Ştiinţa Grădiştea – Oltul Ioneşti
Olteţul Zătreni – Viitorul Budeşti 2012
Foresta Mălaia – Cozia Călimăneşti
FC Băbeni – Olteţul Alunu 2016
FC Păuşeşti Otăsău – Stejarul Vlădeşti 2009
Inter Lăpuşata – Unirea Tomşani
Forestierul Romani – DCM Rm. Vâlcea
Oltul Drăgoeşti – AS Rm. Vâlcea 2016
Viitorul Valea Mare – Minerul Costeşti
AS Buneşti – Chimia 1973 Rm. Vâlcea
ACS Vâlcea Sport – CSC Orleşti
Sporting Galicea – FC Băbeni