Acasă Diverse Vacanţe la umbra palmierilor, la malul Oceanului Atlantic şi al Mării Caraibelor,...

Vacanţe la umbra palmierilor, la malul Oceanului Atlantic şi al Mării Caraibelor, în îndepărtata Punta Cana, în Tenerife sau pe o insulă descoperită de Cristofor Columb

293
0
  • sportivii vâlceni mai au câteva zile de relaxare


Alin Olaru – Punta Cana

Vremea vacanţelor nu s-a încheiat pentru sportivii vâlceni. Vor reveni în scurt timp la pregătire, însă până atunci mai au câteva zile de odihnă, în care să se bucure de soare, de peisaje de vis. Nu, nu în România, unde plouă în fiecare zi, ci la mii de kilometri depărtare. Arbitrul Alin Olaru şi partenera sa Hermina Stoicănescu, handbalistă la CSM Slatina, se relaxează la malul Oceanului Atlantic şi al Mării Caraibelor, printre palmieri, pe plajele însorite, cu nisip alb şi fin şi ape turcoaz din Republica Dominicană. Sunt în Punta Cana, una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din lume. Peisajele de aici îţi taie respiraţia. E pur şi simplu Raiul pe pământ!

Alicia Fernandez – Tenerife
Yuliya Dumanska – Malaga

Nici campioanele de la SCM Rm. Vâlcea nu o duc mai rău. Alicia Fernandez şi Marta Lopez au fost acasă, în Spania. Nu doar pentru a fi alături de familie, ci şi pentru a-şi încărca „bateriile” într-un cadru de vis. Marta şi Alicia au ajuns pe cea mai mare insulă din arhipeleagul Canare, în Tenerife, vizitată anual de cinci milioane de turişti.

Cristina Florica – St. Lucia

Extrema SCM-ului, Cristina Florica, a bifat, de-a lungul timpului, multe destinaţii exotice. De această dată, prin intermediul handbalistei ne-am „delectat” cu o imagine dintr-o insulă descoperită de Cristofor Columb cu peste 500 de ani în urmă. Este vorba despre St. Lucia, situată în arhipeleagul Caraibe, între Martinica şi Barbados, unde, ne anunţă wikipedia, principalele puncte de interes sunt plajele, pădurile tropicale şi cele două conuri vulcanice, Gros Piton şi Petit Piton, cu înălţimi de peste 700 de metri.
Portarul campioanei, Yuliya Dumanska, a plecat în Spania după încheierea Campionatului European inter-cluburi de handbal pe plajă, de la Baia Mare. A ales ca destinaţie de vacanţă Malaga, situată în sudul Spaniei, care este considerată capitala „Coastei Soarelui” (Costa del Sol). Are ieşire la Marea Alboran, în partea cea mai vestică a Mediteranei. Aici s-a născut celebrul artist plastic Pablo Picasso, dar şi „Zorro” Antonio Banderas.
Dar să revenim printre pământeni… Săptămâna viitoare, handbalistele vor fi „back in business”. Îşi reiau pregătirile pentru noul sezon, aşa că până vara viitoare, să auzim numai de bine! (S.S.)