Acasă Diverse Un studio de videochat serios ar trebui să îndeplinească cel puţin 5...

Un studio de videochat serios ar trebui să îndeplinească cel puţin 5 condiţii. Iată care sunt acestea!

247
0

Daca esti tanara, frumoasa si vrei mai mult de la viata, atunci sigur ai luat in calcul pana acum unul dintre cele mai profitabile domenii de activitate din tara noastra: videochatul. Cu toate ca industria s-a aliniat la standardele internationale in ultimii ani, inca mai exista cazuri mai putin avantajoase pentru modele. De exemplu, daca nu te informezi corect asupra tuturor detaliilor, poti avea o experienta neplacuta in cadrul unui studio de videochat care nu se afla in legalitate si care nu ofera modelelor sale conditii corespunzatoare de lucru.

Din pacate, inca exista pe piata oferte de angajare venite de la firme care incearca sa evite rigorile legilor in vigoare. Cu toate ca exista cadru legal in Romania pentru aceasta activitate inca din anul 2003, inselarea statului si exploatarea modelelor sunt practici intalnite la unele studiouri de videochat care se ghideaza numai dupa profitul imediat si cat mai mare. Pentru a nu ajunge in situatia neplacuta de a lucra in astfel de conditii, iata cateva aspecte dupa care sa te ghidezi in alegerea unui studio videochat care sa aiba in vedere interesele tale:

Varsta minima de angajare la un studio de videochat este de 18 ani

Daca varsta pe care o ai nu este importanta pentru studioul de videochat care iti ofera angajare, atunci cu siguranta legea nu este respectata nici in celelalte privinte. Acest tip de divertisment este dedicat exclusiv adultilor, astfel incat orice firma care angajeaza minore este in afara legii si, mai important, nu isi respecta angajatii. Cu toate acestea, inca sunt cazuri in care tinere ce nu au atins inca varsta majoratului sunt angajate folosind identitati false sau schimbandu-le actele de identitate cu ale altor persoane care intrunesc conditiile de varsta. Un studio de videochat profesionist nu ar permite niciodata asemenea practici ilegale si total dezavantajoase pentru modele.

Forma legala de colaborare: contract ferm de artist-interpret

Acest detaliu iti poate oferi cele mai importante indicii asupra seriozitatii unui studio de videochat. In cazul in care vei incepe activitatea si inca nu ai semnat un contract in dublu exemplar, profesionalismul firmei si practicile respectivului studio de videochat in ceea ce priveste legalitatea sunt cel putin indoielnice. Daca respectiva firma-fantoma incearca sa te convinga ca procedurile de inregistrare a contractelor sunt foarte laborioase si indelungate, atunci nu accepta colaborarea. La polul opus, companiile cu adevarat profesioniste din acest domeniu iti vor oferi un contract ferm, pe care il vei semna inca din prima zi de activitate. Printre beneficiile de care te vei bucura odata ce ai semnat un astfel de contract se vor numara si asigurarea de sanatate, dreptul la pensie si alte avantaje sociale.

Discretie si siguranta

Un studio de videochat profesionist te va ajuta sa iti protejezi identitatea in cazu in care doresti acest lucru. Daca alegi o companie cu prestigiu in aceasta industrie, in mod cert aceasta va avea la dispozitie toate resursele necesare sa iti ofere siguranta si discretie de-a lungul activitatii, dar si dupa incheierea contractului. In cazul in care doresti sa te afirmi pe plan international, in schimb, un studio de videochat prezent pe scena mondiala sigur te poate transforma intr-un brand!

Comision standard de 50%

Un studio de videochat care ofera conditii avantajoase de angajare iti va asigura intotdeauna un minimum de 50% comision din incasarile tale lunare. Pe piata romaneasca, exista si companii care iti ofera sansa de a depasi acest procent in cazul in care dai dovada de seriozitate si ambitie, oferindu-ti bonusuri cumulative de pana la 65% din incasarile pe care le aduci, ajungand sa castigi chiar si 10.000 de dolari pe luna.

Evidenta veniturilor

Pentru a avea intotdeauna siguranta legalitatii veniturilor pe care le inregistrezi, ideal este ca atunci cand primesti banii (lunar sau o data la doua saptamani) sa ai posibilitatea de a semna si un act aditional care sa ateste inregistrarea sumei finale si evidenta impozitelor si taxelor aferente acesteia. Evident, castigurile banesti trebuie sa poata fi livrate de catre compania cu care ai semnat contractul in contul bancar pe care il alegi. Orice alta forma de plata va trebui sa iti ridice imediat un semn de intrebare asupra respectivului studio de videochat.

In cazul in care ai hotarat sa incepi o cariera de succes in acest domeniu, intra pe Studio-20.ro si programeaza o intalnire la unul din sediile noastre pentru a vedea beneficiile si conditiile de lucru pe care cel mai mare studio de videochat din lume ti le poate oferi!