Acasă Liga III Un jucător de la Flacăra Horezu și-a făcut Școală de Fotbal

Un jucător de la Flacăra Horezu și-a făcut Școală de Fotbal

814
0

Ciprian Dinu a devenit unul dintre jucătorii emblematici de pe plan județean. A evoluat în Superliga vâlceană, apoi a ajuns la Flacăra Horezu, unde a avut evoluții constant bune. E unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai grupării din Treapt. În curând, pe 27 mai, va împlini 38 de ani. Vârsta nu se reflectă pe teren, în cazul său. Joacă la nivelul Ligii a III-a mai bine decât mulți dintre cei aflați în perioada cea mai fastă pentru un sportiv de performanță. Nu știe dacă va mai continua și din toamnă la echipa din ”orașul ceramicii”. ”E drum lung până acolo. De-abia a venit primăvară. Vedem ce va mai fi, cum se va încheia această perioadă grea pentru sport și pentru întreaga omenire”, a precizat, Ciprian, vizavi de acest aspect. Pentru viitor, are, însă, alte proiecte pe care dorește să le pună în aplicare. De patru ani, fundașul Flacărei este și antrenor de fotbal. Are licența UEFA C. S-a axat pe sectorul copii și juniori. A fost antrenor în cadrul clubului Athletic Slatina. La începutul acestui an, s-a despărțit de Athletic. Până la urmă, a ales varianta de a-și deschide propriul club. Astfel, în județul Olt, la Slatina, a luat ființă Școala de Fotbal ”Ciprian Dinu”.

Din dragoste pentru fotbal, astăzi (n.r. – vineri, 20 martie) a luat naștere Școala de Fotbal «Ciprian Dinu». Momentul nu este unul foarte prietenos, ținând cont că ne aflăm în plină stare de urgenţă pentru a lupta cu virusul care nu ne oferă liniștea de a ne bucura de tot ce ne dorim, dar mulți dintre dumneavoastră m-au întrebat când o sa iasă actele pentru școală și de aceea am decis să vin cu această postare. Așadar, nu ne rămâne decât sa așteptăm să treacă aceste timpuri dificile pentru noi și copiii noștri pentru a ne bucura de tot ce ne face fericiți, inclusiv de fotbal. Multă sănătate tuturor și să ne vedem cu bine la treabă!”, a transmis Ciprian Dinu, pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu pot să spun câte grupe vom avea. Vom știi mai multe lucruri după ce va trece această situație dificilă pentru toată lumea, după ce ne vom putea relua viața normală, de dinaintea apariției virusului Covid 19. Cert este că imediat cum vom depăși această problemă, voi începe antrenamentele. În primă fază, voi porni la drum cu copii născuți în 2011-2013. Pe parcurs, nu știu ce se va întâmpla, cum vor evolua lucrurile, dar, la început, voi fi singurul antrenor din cadrul Școlii de Fotbal. Este un proiect individual, dar sunt deschis pentru orice propunere care ar putea conduce către dezvoltarea clubului. Primim la Școala de Fotbal copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Antrenamentele vor avea loc în Slatina, pe terenul sintetic de la Pandipo”, a mai spus Ciprian Dinu. Felicitări și mult succes în noul proiect! (S.S.)