Acasă Diverse Trei jucătoare de la SCM se luptă pentru a intra în topul...

Trei jucătoare de la SCM se luptă pentru a intra în topul superlativelor din Serbia

157
0

Site-ul Balkaan-Handball.com organizează, de peste un deceniu, un top al celor mai bune jucătoare de handbal din regiunea ex-iugoslavă şi Serbia. Se realizează un prim şapte ideal. În acest an, printre nominalizate se regăsesc şi trei jucătoare din lotul campioanei României en-titre, SCM Rm. Vâlcea. Este vorba despre extrema dreapta Zeljka Nikolic, despre Kristina Liscevic şi Jelena Trifunovic. Pentru titlul de cea mai bună extremă dreapta din Serbia, Nikolic se luptă cu Jovana Bogojevic, Ana Kojic şi Natasa Lovric. Luni, 1 iunie, se afla pe locul secund în topul preferinţelor celor care au vizitat acest site şi au votat, la diferenţă de aproximativ 100 de voturi în spatele Jovanei Bogojevic.
Kiki Liscevic, o jucătoare de mare valoare în Europa, nu doar pentru Serbia, aspiră la titlul de cel mai bun centru din ţara sa. Are concurenţă serioasă. Tot de Ziua Copilului, aceasta se afla pe locul 2 în ierarhie, după Andrea Lekic, diferenţa între cele două fiind tot de aproximativ 100 de voturi.
Dintre cele trei handbaliste de la poalele Capelei nominalizate pentru a obţinerea unui trofeu, Jelena Trifunovic pare cel mai aproape de titlu. Se află în fruntea ierarhiei în sondajul realizat pentru aflarea celei mai bune apărătoare din Serbia şi spaţiul ex-iugoslav. E urmată în clasament de Marija Jovanovic. Pe locul 3 se află Marija Obradovic, iar ultima poziţie e ocupată de Jelena Agbaba. Se va pune punct procesului de votare pe 10 iunie. (S.S.)