Acasă Diverse “Tanţa şi Costel”, o comedie spumoasă pe scena Teatrului Anton Pann

“Tanţa şi Costel”, o comedie spumoasă pe scena Teatrului Anton Pann

79
0

Până şi cei mai tineri dintre noi au auzit sau au văzut la televizor celebrele personaje Tanţa şi Costel, din sketch-ul cu acelaşi nume, personaje interpretate la un moment dat de marii actori Coca Andronescu şi Octavian Cotescu.
Lehliu, Medgidia, Crevedia, Babadag… aceasta este ruta pe care, zilnic, umblă un serios achizitor de vite pe nume Costel. Într-o bună zi, într-o gară, întâlneşte o fată la fel de serioasă, casieriţă la alimentară. După 5 minute de discuţii la un mic şi la o bere, cei doi constată cât de asemănătoare le sunt principiile de viaţă şi decid să se căsătorească.
Aşa începe povestea comică pe care regizorul Bogdan Tudor Pelerin vrea să o aducă în prim plan, cu ajutorul actorilor Radu Constantinov şi Nicole Burlacu. Premiera spectacolului va avea loc joi, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Anton Pann. „Tanţa şi Costel” nu este primul proiect cu care Bogdan Tudor Pelerin vine la Vâlcea. A mai fost aici cu „Amalia respiră adânc” de Alina Nelega, „Baltagul” – după Mihail Sadoveanu şi două spectacole pentru copii – „Cocoşelul nescultător” de Ion Lucian şi „Motanul incălţat” după povestea lui Charles Perrault.