Acasă Diverse Spectacole super-tari, cu intrare liberă, la Teatrul Anton Pann, pe 1, 4...

Spectacole super-tari, cu intrare liberă, la Teatrul Anton Pann, pe 1, 4 şi 9 noiembrie

133
0

Pe 1 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Anton Pann, va avea loc reprezentaţia spectacolului “LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS. LEMONS” de Sam Steiner, regia Iulia Grigoriu, scenografia Răzvan Bordoş, proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi realizat la Unteatru, în parteneriat cu Vanner Collective. “Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons”vorbeşte despre importanţa şi greutatea fiecărui cuvânt, despre barierele de comunicare impuse şi autoimpuse, despre puterea de a învăţa coduri şi de a citi printre rânduri pentru a depăşi acele obstacole. Vorbeşte despre iubire şi modurile în care poate fi exprimată fără cuvinte. După terminarea spectacolului, care durează o oră şi jumătate, participanţii în sală sunt invitaţi la o sesiune de discuţii pe marginea acestui subiect – iubirea. Denisa Nicolae şi Liviu Romanescu sunt cei doi actorii care dau viaţă personajelor din piesă.

Pe data de 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Anton Pann, va avea loc un alt spectacol, tot cu intrare liberă. Baby / Blues este titlul acestui spectacol, care vorbeşte despre mame şi pe care ar trebui să-l vadă toţi bărbaţii. „BabyBlues”, producţia Asociaţiei Cultură’n Şură, arată ce înseamnă a fi mamă în societatea de azi. Cu detalii despre acest spectacol vom mai reveni. Aşa cum am mai spus, intrarea la cele două spectacole este gratuită, pe bază de rezervare la numărul de telefon 0773324352.

Pe 23 noiembrie, tot de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, este programat un spectacol pentru cei mici, dar şi mari – Frozen, Regatul îngheţat. O lume de basm, un spectacol cu toate ingredientele: magie, decoruri, proiecţii 3D, cântec şi dans. Într-un cuvânt: copilărie! Biletele s-au pus în vânzare pe siteul www.iabilet.ro.
Încheiem prin a vă mai spune că, pentru fidelizarea publicului spectator, sub genericul “Lunea liberă de bilet”, Teatrul Anton Pann vă propune spectacolul “Vermine radiante”, în data de 4 noiembrie, de la ora 19.00. Poftiţi la teatru! (D.Ş.)