Acasă Liga III „Şi în meciul cu Costeşti, le-am oferit tuturor jucătorilor şansa de a...

„Şi în meciul cu Costeşti, le-am oferit tuturor jucătorilor şansa de a evolua cât mai mult timp pe teren”

111
0


  • antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu, Adi Popa, spune că şi amicalul de marţea aceasta a fost util pentru reprezentanta Vâlcii în Liga a III-a

Minerul Costeşti a reuşit s-o ţină în „şah” pe Flacăra Horezu şi să obţină un surprinzător rezultat de egalitate, având în vedere diferenţa de eşalon dintre cele două combatante. La finalul partidei din această săptămână, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, Adi Popa, a ţinut să-i laude pe adversari pentru ambiţia cu care au evoluat şi să le ureze succes mai departe în lupta pentru promovare în Liga a III-a.
„Şi în acest duel, am încercat, ca şi până acum, să le oferim tuturor jucătorilor şansa de a evolua cât mai mult timp pe teren. De aceea, i-am folosit cu precădere pe cei care au jucat mai puţin până acum în amicale. De altfel, am şi început meciul cu o linie de fund foarte tânără, ca o alternativă la cea experimentată. Toţi cei introduşi pe teren au încercat să facă un meci cât mai bun. Sunt tineri care încearcă să crească şi cred că au numai de învăţat din aceste partide. E important că au bifat cât mai multe minute pe teren, pentru că doar aşa pot să progreseze. Una peste alta, a fost un test util pentru noi, din care avem şi ceva de învăţat. Trebuie să existe mai multă implicare din partea jucătorilor la toate meciurile. Vom încerca, în perioada următoare, să vedem unde am greşit şi să corectăm toate erorile pe care le-am făcut”, a subliniat Adi Popa.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu:
„Minerul Costeşti e o echipă puternică, din care fac parte câţiva jucători cu multă experienţă”

Prin prisma meciului cu Minerul Costeşti, horezenii au putut să vadă şi care mai e nivelul Superligii, faţă de anul precedent, când Flacăra a câştigat titlul judeţean. „Am întâlnit un adversar foarte bun pentru nivelul Superligii, iar pe această cale ţinem să-i şi felicităm pe cei de la Costeşti pentru evoluţia pe care au avut-o împotriva noastră. Minerul e o echipă puternică, din care fac parte câţiva jucători cu multă experienţă. Adversarii au jucat cu o ambiţie şi cu o determinare care ne-a pus probleme serioase. Sunt convins că echipa din Costeşti avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Va fi o luptă interesantă pentru supremaţie între Minerul şi Viitorul Dăeşti!”, a conchis Adi Popa. (N.C.)