Acasă Volei Seria C din Campionatul Naţional de volei pentru juniori a rămas cu...

Seria C din Campionatul Naţional de volei pentru juniori a rămas cu doar patru echipe

26
0

* după retragerea formaţiei CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu

Una dintre echipele care au început sezonul în Campionatul Naţional de volei pentru juniori s-a retras zilele trecute din competiţie. Este vorba de CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu, care făcea parte chiar din Seria C, în care este repartizată şi gruparea Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, din Rm. Vâlcea. Potrivit afirmaţiilor antrenorului echipei noastre, Marius Mărgărit, retragerea formaţiei din judeţul Caraş-Severin a survenit chiar înainte de meciul direct cu CNMB.
„Abandonul echipei din Caransebeş a fost anunţat chiar săptămâna trecută. Noi încă nu jucasem împotriva acesteia, deoarece meciul care trebuia să-l disputăm pe 4 noiembrie, în deplasare, nu a mai avut loc. Iniţial, adversarii noştri au spus să-l amânăm pentru o dată ulterioară, dar acum am primit vestea că nu se va mai desfăşura deloc, deoarece rivala s-a retras între timp din campionat. Din câte se pare, motivul pentru care s-a ajuns la această decizie e acela că nu avea numărul minim de jucători de vârstă permis de regulamentul Federaţiei, ceea ce însemna că s-ar fi ales cu multe puncte de penalizare. Acestea sunt condiţiile FRV, de vârstă şi talie, şi afectează multe echipe, şi iată la ce se ajunge”, ne-a declarat Marius Mărgărit.

Voleibaliştii de la CNMB au asigurată deja calificarea la turneul semifinal

După retragerea echipei din Caransebeş, din Seria C a Campionatului Naţional de volei pentru juniori mai fac parte patru echipe. În afară de cea a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, mai este vorba de CNNT Craiova, CSŞ Blaj şi LPS CSŞ Braşov. „Conform regulamentului, toate cele patru echipe din Seria C vor accede la turneul semifinal. Deci rezultatele din prima fază a competiţiei vor mai conta doar pentru palmares. În ceea ce ne priveşte, noi sperăm să mai bifăm încă o victorie în retur, în faţa echipei din Braşov, dar cred că avem şanse de succes şi cu CSŞ Blaj, în meciul retur, din Sala Capela, pentru că formaţia din judeţul Alba nu e chiar de neînvins. La juniori, avem o echipă mult mai bună şi mai experimentată decât în întrecerea de cadeţi şi asta mă face să sper că vom obţine şi rezultate mai bune în acest sezon”, a încheiat antrenorul de la CNMB, Marius Mărgărit. (N.C.)