Acasă Liga IV Semifinalistă în sezonul trecut, Olteţul Zătreni speră la un nou sezon de...

Semifinalistă în sezonul trecut, Olteţul Zătreni speră la un nou sezon de excepţie în Cupa României

285
0

* duminică, 2 decembrie, de la ora 14.30, elevii lui Nicolae Vâlcu vor înfrunta Viitorul Budeşti 2012, pe teren propriu, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei

Semifinalistă în sezonul precedent al Cupei României, Olteţul Zătreni speră într-un nou an de excepţie în această competiţie. Duminica trecută, fotbaliştii pregătiţi de Nicolae Vâlcu au depăşit fără probleme cel de-al doilea tur, după o victorie de senzaţie, 3-0, pe teren propriu, cu Minerul Berbeşti (locul 2 în Seria Sud a Ligii a IV-a). În şaisprezecimi, fotbaliştii din Zătreni vor da piept cu Viitorul Budeşti 2012, o echipă la fel de incomodă, care evoluează tot la nivelul Ligii a IV-a, dar în Seria Nord, unde ocupă poziţia a treia după 13 etape.
„Bineînţeles că ne gândim să ajungem din nou cât mai departe în Cupa României! Şi jucătorii meci, după meciul cu Minerul Berbeşti, spuneau că îşi doresc să repete măcar semifinala din sezonul trecut, ba chiar să ne calificăm şi în finală, dacă se va putea! Dar avem nevoie şi de mult noroc pentru a egala performanţa magnifică din ediţia 2017-2018. În orice caz, noi vom trata fiecare meci din această competiţie cu maximă seriozitate, indiferent de echipa cu care ne vom duela, şi vom vedea până unde vom putea ajunge. Cu Viitorul Budeşti 2012, ne aşteaptă cel puţin un meci la fel de greu ca şi cel cu Minerul Berbeşti. N-am jucat niciodată împotriva echipei de lângă Râmnic, dar nu mi se pare a fi una de neînvins, chiar dacă ocupă locul 3 în Seria Nord. Noi suntem în formă maximă în acest final de an! Cu Minerul Berbeşti, dacă s-ar fi terminat 5-0, nu s-ar fi mirat nimeni, dar am ratat aiurea de două ori în ultimele 10 minute”, a spus Vâlcu.
Meciul Olteţul Zătreni – Viitorul Budeşti 2012 se va disputa duminică, 2 decembrie, de la ora 14.30, pe stadionul din comuna administrată de primarul Constantin Liţoiu. (N.C.)