Acasă Liga Nationala SCM Rm. Vâlcea, victorie fără dubii la Brăila

SCM Rm. Vâlcea, victorie fără dubii la Brăila

498
0

Echipa de handbal vâlceană îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga Florilor. Duminică după-amiază, SCM Rm. Vâlcea a bifat cel de-al şaptelea succes din acest sezon. Samara da Silva şi colegele sale s-au impus cu scorul de 31-27 pe terenul formaţiei de la malul Dunării, grupare care, înaintea acestei runde, s-a despărţit de antrenorul Dumitru Berbece. După cum se cunoaşte, în sezonul precedent, Dunărea a fost antrenată de Florentin Pera, care face acum o treabă excelentă pe banca Vâlcii.
SCM a condus meciul de la Brăila de la un capăt la altul. Cea mai mare diferenţă din prima repriză a fost de şase goluri în favoarea grupării de la poalele Capelei. Primul mitan s-a încheiat la scorul de 17-13 pentru SCM. În partea secundă, nu s-au schimbat datele problemei. Fără să se forţeze prea tare, „municipalele” s-au îndreptat încet, dar sigur, către succes. La final, s-a consemnat 31-27 pentru SCM, care rămâne, astfel, lideră pe prima scenă handbalistică a ţării. La Brăila, cele mai bune marcatoare ale Vâlcii au fost Samara da Silva Vieira şi Ana Maria Popa, ambele cu câte opt goluri. Au mai punctat pentru SCM: N. Vasileuskaya (6), A. Fernandez (5), M. Lopez (2), R. Băcăoanu (1) şi I. Glibko (1).
În etapa a VIII-a, SCM va juca tot în deplasare. Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 17.30, „municipalele” vor da piept cu cea de-a treia clasată, Corona Braşov, care a pierdut în acest sezon un singur meci, cu CSM Bucureşti. (S.S.)