Acasă Diverse SCM Rm. Vâlcea, locul 1 la turneul amical de la Bekescsaba (Ungaria)

SCM Rm. Vâlcea, locul 1 la turneul amical de la Bekescsaba (Ungaria)

336
0

În această dimineaţă, SCM Rm. Vâlcea s-a impus şi în cel de-al doilea meci pe care l-a disputat la turneul amical desfăşurat la Bekescsaba (în Ungaria). De această dată, elevele lui Florentin Pera au trecut fără drept de apel de campioana en-titre a Serbiei, ZORK Jagodina, cu un scor care ne scuteşte de alte comentarii: 31-13 (după 13-4, la pauză). Cum în urmă cu două zile „municipalele” şi-au adjudecat victoria şi în faţa formaţiei Bekescsaba NKSE, cu 27-23 (după 16-11, la pauză), SCM a terminat pe primul loc întrecerea de pregătire din ţara vecină.
Aşa cum se cunoaşte, la turneul de la Bekescsaba, care a avut loc în perioada 9-11 august, au luat startul doar trei echipe (SCM Rm. Vâlcea, ZORK Jagodina şi cea locală).Acestea s-au înfruntat după sistemul fiecare cu fiecare, iar organizatorii au programat doar câte un meci pe zi.

„Municipalele” Yuliya Dumanska şi Iryna Glibko, premiate de organizatori

La finele turneului de la Bekescsaba, pe lângă premiul pentru locul 1, SCM Rm. Vâlcea şi-a mai adjudecat şi două distincţii individuale. Acestea au revenit noii achiziţii, Yuliya Dumanska – FOTO, jos, în stânga (pentru cel mai bun portar), şi ucrainencei Iryna Glibko – FOTO, jos, în dreapta (care a fost declarată cea mai bună handbalistă a competiţiei).

Ieri, vâlcencele au câştigat categoric şi cel de-al doilea meci cu Bekescsaba

Altfel, demn de menţionat mai este şi faptul că, vineri, 10 august, când SCM Rm. Vâlcea nu a evoluat în cadrul competiţiei amicale, echipa noastră a disputat un alt meci de pregătire în compania formaţiei din Bekescsaba, pe care Iryna Glibko, Yuliya Dumanska & Co. l-au câştigat categoric, cu 30-19 (16-11).
Per ansamblu, bilanţul deplasării în Ungaria a fost aşadar unul remarcabil: trei meciuri, trei victorii şi un golaveraj de senzaţie: 88-55! (N.C.)

Rezultatele turneului amical de la Bekescsaba:

• Joi, 9 august:
Bekescsaba NKSE – SCM Rm. Vâlcea 23-27 (11-16)

• Vineri, 10 august:
Bekescsaba NKSE – ZORK Jagodina 28-20 (14-9)

• Sâmbătă, 11 august:
SCM Rm. Vâlcea – ZORK Jagodina 31-13 (13-4)

Clasamentul final al turneului amical de la Bekescsaba:

1. SCM Rm. Vâlcea – 4p.
2. Bekescsaba NKSE – 2p.
3. ZORK Jagodina – 0p.