Acasă Liga Nationala SCM Rm. Vâlcea a pierdut la un gol cu CSM Bucureşti, dar...

SCM Rm. Vâlcea a pierdut la un gol cu CSM Bucureşti, dar are prima şansă la titlu

740
0

SCM Rm. Vâlcea a pierdut meciul pe care l-a disputat în această seară, în Sala Traian, în faţa campioanei en-titre, CSM Bucureşti. Elevele lui Florentin Pera au fost învinse la limită, cu 30-29 (după 12-12, la pauză), după un duel incendiar, care s-a jucat pe „muchie de cuţit” şi într-o atmosferă extraordinară, creată de cei 3000 de spectatori prezenţi.

La un moment dat, în repriza secundă, echipa din Capitală a condus chiar la şase goluri diferenţă (20-14, 21-15), dar vâlcencele au revenit miraculos pe final şi au restabilit egalitatea (29-29). În ultima secundă a partidei, Jovanca Radicevic a înscris însă de la mijlocul terenului, profitând de faptul că poarta SCM-ului era goală, iar bucureştencele au plecat victorioase din Sala Traian.

În ciuda eşecului, SCM Rm. Vâlcea are în continuare prima şansă în lupta pentru titlul naţional. În acest moment, ambele fruntaşe ale Ligii Florilor au câte o înfrângere în cont, dar formaţia noastră are avantajul rezultatelor directe. Aşa cum se cunoaşte, în meciul tur, handbalistele pregătite de Florentin Pera au învins cu scorul de 22-19 în Capitală. Pentru a fi campioană, SCM Rm. Vâlcea este obligată să câştige toate cele şase partide pe care le mai are de jucat până la finalul sezonului.