Acasă Diverse Şase handbaliste din lotul campioanei SCM Rm. Vâlcea, convocate la Naţională pentru...

Şase handbaliste din lotul campioanei SCM Rm. Vâlcea, convocate la Naţională pentru partidele cu Insulele Feroe şi Ucraina

517
0

Săptămâna viitoare, echipa naţională de handbal feminin a României se va reuni în vederea disputării a două meciuri din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020. Pe 25 septembrie, România va juca împotriva Ucrainei, iar pe 29 septembrie, cu Insulele Faroe. În grupa a VII-a, în afara formaţiilor menţionate, se mai află şi Polonia. Pentru cele două jocuri cu Insulele Faroe şi Ucraina, selecţionerul Tomas Ryde a convocat la prima reprezentativă a ţării noastre şi şase jucătoare de la campioana SCM Rm. Vâlcea. Vor merge la Naţională: Diana Ciucă, Yuliya Dumanska, Cristina Florica, Andreea Adespii, Raluca Băcăoanu şi Mădălina Zamfirescu. În meciul cu Ucraina, „tricolorele” din lotul liderei Ligii Florilor o vor avea ca adversară pe colega lor, Iryna Glibko.

În altă ordine de idei, săptămâna viitoare se sună adunarea şi la Naţionala de tineret. Pentru acţiunea din perioada 23-29 septembrie, SCM are convocate două jucătoare, pe junioarele Roberta Stamin şi Dana Marin. (S.S.)