Acasă Liga III Sâmbătă, elevii lui Gabriel Mangalagiu vor juca la FC Aninoasa

Sâmbătă, elevii lui Gabriel Mangalagiu vor juca la FC Aninoasa

2612
0

* meciul de pe terenul formaţiei dâmboviţene va începe la ora 17.00

După înfrângerea cu SCM Piteşti, reprezentanta Vâlcii în Liga a III-a continuă să se afle pe penultimul loc în clasamentul Seriei a III-a din Liga a III-a. Cum în etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni CS „U” Craiova a pierdut surprinzător la CS Podari (cu 2-0), iar FCSB II a fost înfrântă de asemenea, dar în deplasare, la Sporting Roşiori (tot cu acelaşi scor), handicapul pe care CS Şirineasa îl are de recuperat pentru a termina totuşi deasupra liniei retrogradării este tot de şapte puncte.
Vâlcenii vor disputa următorul meci în campionat sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare, pe terenul echipei dâmboviţene, FC Aninoasa. Aşa cum se cunoaşte, în tur, CS Şirineasa s-a impus cu scorul de 2-1.

Vâlcenii vor avea apoi două săptămâni de pauză

După partida din acest week-end, echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu va avea două săptămâni de pauză, deoarece nu va juca în etapa programată în ajunul Paştelui. Astfel, după deplasarea la Aninoasa, CS Şirineasa va evolua din nou în Liga a III-a sâmbătă, 22 aprilie, în Capitală, împotriva formaţiei FCSB II. Pe teren propriu, vâlcenii vor mai juca însă abia vineri, 28 aprilie, în compania echipei FCM Alexandria, pe care Leo Săraru & Co. au înfruntat şi în pauza de iarnă, într-un amical care a avut loc la Popeşti, câştigat de CS Şirineasa cu scorul de 3-1. (N.C.)