Acasă Superliga S-au stabilit meciurile de baraj pentru Superligă

S-au stabilit meciurile de baraj pentru Superligă

1991
0
în cele două dueluri se vor înfrunta Olteţul Bălceşti 2014 şi Lotru Brezoi, respectiv Minerul Costeşti şi Stejarul Vlădeşti 2009
 
Astăzi, au avut loc meciurile decisive pentru stabilirea echipelor care vor participa la barajul de menţinere sau promovare în eşalonul de elită al fotbalului judeţean. Una dintre partidele importante s-a disputat în play-out-ul Superligii, între FC Păuşeşti Otăsău şi Lotru Brezoi. Trupa din Ţara Loviştei s-a impus cu 4-3, astfel că a oferit dreptul formaţiei Minerul Costeşti de a evita momentan retrogradarea în Liga a IV-a.
Pe de altă parte, în Seria Est din Liga a IV-a, Stejarul Vlădeşti 2009 a învins pe terenul liderei Chimia 2012 Rm. Vâlcea (cu 4-3) şi s-a calificat la barajul de promovare în Superligă. Acolo unde a ajuns şi Olteţul Bălceşti 2014 (formaţie care a terminat pe locul 2 în Seria Vest din Liga a IV-a), tot după o victorie în faţa fruntaşei clasamentului, Olteţul Alunu 2016 (cu 4-2).
Partidele de baraj au fost „bătute în cuie” de mai mult timp de conducerea AJF Vâlcea. Astfel, locul 2 din Seria Vest (Olteţul Bălceşti 2014) va înfrunta locul 3 din play-out-ul Superligii (Lotru Brezoi). Primul meci va avea loc pe terenul echipei din sudul judeţului, iar returul se va juca pe Valea Ţurţudanului. În schimb, locul 2 din Seria Est (Stejarul Vlădeşti 2009) va înfrunta locul 4 din play-out-ul Superligii (Minerul Costeşti). Prima partidă din această dublă manşă e programată pe terenul formaţiei din elita fotbalului judeţean.
Partidele de baraj pentru menţinere / promovare în Superligă vor avea loc pe 24-25 iunie (turul) şi, respectiv 1-2 iulie (returul). (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here