Acasă Liga V AS Rm. Vâlcea 2016 a câştigat derbiul cu Athletico (4-3)

AS Rm. Vâlcea 2016 a câştigat derbiul cu Athletico (4-3)

2432
0

Campioana de iarnă AS Rm. Vâlcea 2016 şi-a respectat blazonul în partida cu Athletico Rm. Vâlcea, din runda inagurală a returului Ligii a V-a. Trupa condusă de Florin Dinucu s-a impus cu scorul de 4-3 (după 3-3, la pauză). Golurile învingătorilor au fost marcate de Costin Vlăsceanu (3) şi Claudiu Popescu (1). „Meciul a fost un pic agitat! Au fost câteva momente tensionate, iar acestea au apărut şi din cauza faptului că dorinţa de a câştiga a fost foarte mare la ambele echipe. Nimic nu a depăşit însă limitele regulamentului. Unele decizii ale lui Alin Olaru au cam nemulţumit cele două tabere, dar arbitrul e suveran. În orice caz, meciul şi-a respectat din plin statutul de derbi al rundei, dovada cea mai bună fiind şi evoluţia scorului. Noi am marcat chiar în minutul 1, iar peste puţin timp ne-am desprins la 2-0. Adversarii au revenit în joc după o lovitură de la 11 metri (2-1), iar apoi au mai marcat de alte două ori şi au întors rezultatul (2-3), în urma unor contraatacuri. La vestiare, s-a intrat la egalitate (3-3), pentru ca scorul de 4-3 să fie stabilit pe la jumătatea celei de-a doua reprize. După pauză, am strâns mult jocul şi nu le-am mai permis celor de la Athletico să lovească pe contraatac. Altfel, mă bucură că trei dintre jucătorii legitimaţi în pauza de iarnă au evoluat în primul «unsprezece». Este vorba de Bogdan Nicolaescu, Dragoş Dumitrescu şi Bogdan Săcăceanu. Şi-a spus cuvântul din nou mâna antrenorului Valentin Ban, care a făcut echipa foarte bine”, ne-a declarat Florin Dinucu, preşedinte şi jucător de bază la AS Rm. Vâlcea.

Dinucu a mulţumit spectatorilor din Budeşti pentru susţinerea pe care o acordă

Oficialul liderei din Seria Nord a Ligii a V-a a ţinut să le mulţumească spectatorilor din Budeşti, pentru susţinerea pe care o acordă echipei. „Remarc susţinerea pe care echipa noastră o are. Atât din partea suporterilor care ne aparţin, în speţă a colegilor de serviciu, cât şi a oamenilor din Budeşti, care sunt în permenanţă alături de noi, la toate meciurile. Ţin să le mulţumesc pe această cale. Am observat că numărul suporterilor este în creştere, iar cei care sunt prezenţi meci de meci la stadion şi ne susţin o fac cu sufletul, chiar dacă nu suntem o echipă din localitate. Pe de altă parte, ţin să apreciez şi două persoane de la formaţia adversă, care au un aport important la bunul mers la lucrurilor la Athletico. Este vorba de domnul Olaru şi la Bogdan Tudor, ultimul fiind şi artizanul înfiinţării echipei. E meritul lor că Athletico există! Ambii au dovedit în dese rânduri că pun foarte mult suflet la acea echipă, iar acum au avut puterea să recunoască că am învins pentru că am fost mai buni, nu ca alţii, care au fost ciudoşi pe noi. De aceea, ambii beneficiază de tot respectul din partea mea. Athletico este o echipă care se află, ca şi noi, în primul an de existenţă, şi e una bunicică, motiv pentru care merită felicitată pentru parcursul de până acum”, a mai adăugat Dinucu.

Campioana de iarnă din Seria Nord a Ligii a V-a vrea să-şi consolideze locul 1 printr-o victorie pe terenul echipei Tineretul Surpatele

După victoria cu Athletico Rm. Vâlcea (cu scorul de 4-3), AS Rm. Vâlcea 2016 s-a distanţat în clasamentul Seriei Nord din Liga a V-a. Florin Dinucu & Co. au profitat din plin de pasul greşit făcut de vicelidera Forestierul Romani (3-3, pe teren propriu, cu Progresul Berbeşti). În etapa de la finele acestei săptămâni, lidera va juca un meci aparent facil, la Tineretul Surpatele, iar printr-un nou succes şi-ar putea consolida locul 1. „Trebuie să câştigăm la Surpatele, deoarece în următoarea etapă vom sta şi riscăm astfel să fim ajunşi de contracandidatele noastre. Ne-am distanţat acum la două puncte de locul 2, dar lupta pentru supremaţie e în continuare deschisă, pentru că mai toate echipele din prima jumătate a clasamentului s-au întărit în pauza de iarnă”, a subliniat Dinucu. (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here