Acasă Fotbal Republicanii A din Zăvoi au urcat o treaptă, în Seria Vest din...

Republicanii A din Zăvoi au urcat o treaptă, în Seria Vest din Liga Elitelor

211
0

* după victoria la limită cu Centrul Naţional Mureş (1-0)

Echipa de juniori-republicani A de la SCM Rm. Vâlcea şi-a trecut în cont cea de-a doua victorie din actualul sezon al Ligii Elitelor. Week-end-ul trecut, tinerii fotbalişti pregătiţi de Cristi Bora s-au impus la limită, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Centrului Naţional Mureş. „Municipalii” din Zăvoi au obţinut precedentele două succese din acest campionat tot acasă, cu CSM Şcolar Reşiţa (2-0) şi CSŞ Slatina (2-1).

Graţie celor trei puncte câştigate pe 20 aprilie, juniorii-republicani A de la SCM Rm. Vâlcea au urcat o treaptă în clasamentul Seriei Vest din Liga Elitelor. În prezent, elevii lui Cristi Bora se află pe locul 8 (din zece participante), cu doar 14 puncte în cont, adunate din cele trei victorii amintite şi încă cinci remize. Ultimele două locuri sunt ocupate de Centrul Naţional Mureş (13) şi CSM Şcolar Reşiţa (9). Lidera ierarhiei este „U” Cluj (37 de puncte), în timp ce pe poziţia secundă se clasează CS „U” Craiova (35), care şi-au acontat deja biletele pentru semifinalele Ligii Elitelor Under 19, în condiţiile în care nu mai pot fi ajunse din urmă de echipa de pe locul 3, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care are doar 26 de puncte.

Elevii lui Cristi Bora joacă următorul meci pe 1 mai, în deplasare, la Miercurea Ciuc

În penultima rundă din acest sezon, juniorii-republicani A de la SCM Rm. Vâlcea vor evolua în deplasare, în fieful grupării AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, meciul fiind programat miercuri, 1 mai, de la ora 12.00. Ulterior, „municipalii” vor încheia Liga Elitelor Under 19 cu o partidă pe teren propriu, chiar în compania liderei „U” Cluj, care se va disputa sâmbătă, 4 mai, de la ora 12.00, în Zăvoi. (N.C.)