Acasă Politica Reprezentanţii Departamentului pentru Muncă şi Justiţie Socială, prezenţi la Vâlcea, la invitaţia...

Reprezentanţii Departamentului pentru Muncă şi Justiţie Socială, prezenţi la Vâlcea, la invitaţia deputatului Eugen Neaţă

69
0

„În data de 2 iulie, în judeţul Vâlcea a avut loc şedinţa Departamentului pentru muncă şi justiţie socială. Lucrările au fost conduse de coordonatorul departamentului, domnul Adrian Solomon, care este şi preşedintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor. La şedinţa a participat şi Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Acesta a prezentat parlamentarilor din cadrul departamentului şi secretarului de stat Adrian Rândunică, din cadrul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, principalele probleme cu care se confruntă oamenii din judeţul nostru.
Departamentul este laboratorul în care se generează, formalizează şi se programează liniile de acţiune pe parte de muncă şi protecţie socială. Monitorizează activitatea Ministerului Muncii şi a instituţiilor cu atribuţii în domeniu, identificând pentru fiecare etapă, cele mai potrivite soluţii care asigure un cadru de muncă şi social cât mai bun pentru oameni. Ca şi vicepreşedinte al Departamentului de muncă şi justiţie socială responsabilitatea mea este aceea de a monitoriza problemele militarilor, a pensionarilor şi a pensionarilor militari şi de a găsi soluţiile cele mai corecte pentru rezolvarea lor.
Prin iniţiativele legislative depuse şi prin tot ceea ce face, echipa PSD Vâlcea a demonstrat că îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală, că preocuparea cea mai importantă este aceea de a crea un cadru legal care să conducă la deschidere faţă de cetăţean, creştere economică şi bunăstare în rândul românilor! Mulţumesc colegilor mei pentru că au dat curs invitaţiei mele de a susţine această şedinţă în judeţul nostru!”, a transmis deputatul PSD Eugen Neaţă.