Acasă Liga I „Regele se zbătea ca un leu în cuşcă, Teja privea ca la...

„Regele se zbătea ca un leu în cuşcă, Teja privea ca la teatru!”

97
0
  • prezent luni, pe Arena Naţională, la meciul FCSB – Viitorul Constanţa (1-2), Iulian Dinucu a rămas impresionat de Gică Hagi * jucătorul de la Athletico Băile Govora şi-a îmbogăţit albumul de fotografii de colecţie cu oamenii celebri din fotbalul românesc

Printre spectatorii care au ţinut să urmărească meciul FCSB – Viitorul Constanţa (1-2), care a avut loc luni, 11 martie, pe Arena Naţională, din Bucureşti, s-a numărat şi Iulian Dinucu. Jucătorul de la Athletico Băile Govora a ajuns chiar în loja oficială a stadionului din Capitală, unde a profitat de această ocazie şi s-a fotografiat alături de câteva dintre personalităţile fotbalului românesc. Printre acestea, s-au numărat Anghel Iordănescu, Dumitru Dragomir, George Ogăraru şi Nana Falemi. Ironia sorţii, chiar când „să tragă ultimul cadru”, cu Valeriu Argăseală şi Victor Becali, telefonul i s-a descărcat, iar Dinucu a rămas doar cu frumoasa amintire că le-a strâns mâna acestora în semn de respect.

Dinucu îi poartă noroc lui Gică Hagi

„Sunt fcsb-ist şi nu puteam să lipsesc de la acest meci important, chiar dacă la final am plecat supărat de la stadion, deoarece echipa mea favorită a pierdut. Viitorul Constanţa a meritat însă din plin victoria! În timpul meciului, am stat în spatele băncii de rezerve a dobrogenilor şi l-am urmărit permanent pe Gică Hagi, care se zbătea ca un leu în cuşcă, ţipând la jucătorii săi, dându-le permanent indicaţii cum să se aşeze mai bine în teren. Pur şi simplu, „Regele” nu a avut nicio clipă de linişte! De partea cealaltă, Mihai Teja parcă era la teatru, chiar îi aplauda pe jucătorii săi când dădeau peste poartă. În aceste condiţii, nu mă miră deloc rezultatul înregistrat”, a spus Dinucu.
Fotografiile realizate săptămâna aceasta cu VIP-urile din fotbalul românesc se alătură celor pe care Iulian Dinucu le-a făcut în urmă cu câţiva ani, într-un cantonament al celor de la Viitorul Constanţa. În acea perioadă, jucătorul de la Athletico Băile Govora s-a imortalizat alături de „Regele” fotbalului românesc, dar şi de alţi fotbalişti cunoscuţi, printre care s-a numărat şi argentinianul Pablo Brandan (ex-Unirea Urziceni, FCSB). (N.C.)