Acasă Diverse Radare în 13 puncte, în acest week-end

Radare în 13 puncte, în acest week-end

407
0

Comunicat de presă – Polițiștii vâlceni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de week-end-ul prelungit ce urmează.

Peste 200 de polițiști vor acționa zilnic , împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

Polițiștii rutieri vâlceni o să fie prezenți pe toate drumurile din județ pentru siguranța traficului rutier și pentru reducerea numărului cât și a consecințelor accidentelor rutiere. Aceștia vor acționa zilnic cu aparatele de supraveghere a traficului și măsurarea vitezei de deplasa a autovehiculelor, inclusiv aparatele de ultimă generație.

De asemenea vor fi folosite și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Vă recomandăm să conduceți cu viteză redusă, permanent adaptată condițiilor meteo și de trafic, nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante, respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștilor rutieri.

Totodată respectați regulile privind libera circulație și măsurile de protecție individuală, ce se află în vigoare pe perioada stării de alertă în care aflăm.

Amplasarea aparatelor radar:

D.N.7 – MILCOIU – SEACA;
D.N.7 – CĂLIMĂNEȘTI – CÂINENI;
D.N.7 – BREZOI;
D.N. 7A- VOINEASA – MALAIA;
D.N. 64 – STOLNICENI – BĂBENI;
D.N. 64 – BĂBENI – ȘIRINEASA – FRÎNCEȘTI;
D.N. 64 – DRĂGĂȘANI – IONEȘTI;
D.N. 64 B – OLĂNEȘTI – PĂUȘEȘTI MĂGLAȘI – VLĂDEȘTI;
D.N. 67 – MILOSTEA – HOREZU – STOENEȘTI;
D.N. 67 – CĂZĂNEȘTI – MIHĂEȘTI;
D.N. 67 B – BĂLCEȘTI – ZĂTRENI;
D.N. 67 B – DRĂGĂȘANI – MĂDULARI;
D.N. 65 C – BĂLCEȘTI – FÎRTĂȚEȘTI.